Sağlık Göğüslerim ağrıyor, sebebi ne olabilir? Heroina Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 göğüslerim son günlerde çok ağrıyor, yüz üstü yatamıyorum. neden oluyor olabilir? Göğüslerim ağrıyor, sebebi ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sesrarengiz Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Bu foto tüm KS göğüs uzmanlarını toplar buraya 🤓 akıllı kız 😏 1 0 Yorumla
Kral34344 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl Evlimisiniz yoksa bekar mi ona göre tavsiyeler verebilirim 0 1 Yorumla Heroina +1 yıl bekar Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl birden fazla sebeb olabilir regl olacaksındır olur hastasındır olur benim bilmediğim bir çok terimden dolayı olabilir 1 0 Yorumla
silici44 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl wow kot ceketten olabilir çıkarmanı tavsiye ederim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düşündüğüm gibiyse sütyen den dolayi Aksamlari sutyenlemi uyuyosun 0 5 Yorumla Heroina +1 yıl evet :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sutyenle uyuduğun için öyle belki sarkma olmasin diye hep sütyen takiyosun fakat aksamlari rahat birak özgür olsunlar 😊😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beden kac Yorumla Heroina +1 yıl 75A Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok küçük yani eger dogru diyorsan tabi Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sıtedekı erkeklerde seyımkz agrıyo dıye seylerını mı atsın kanks 1 1 Yorumla Heroina +1 yıl ne alaka? Yorumla
Kalbikırılmış34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl gögus mu ben ortada bır meme goremıyorum dum duz acaba adırdın mı? 0 2 Yorumla Heroina +1 yıl küçük Yorumla Kalbikırılmış34 +1 yıl kucuk demek bıle buyuk sayılır fotodakıne gore kusuruma bakma dönme mahmutlarda bıle daha buyuk vardır :) yardımcı olurdum az buyumesı ıcın ama cok kısı mesaj atıyor neyse ıyı gunler Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hiç olmadığı için üzerine yatınca belki de kemiklerin sızlıyordur 0 1 Yorumla Heroina +1 yıl var ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Milletin fotosunu koymaktandır allahın şekilsizleri ahhah 2 4 Yorumla Heroina +1 yıl benim demedim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eziklikten işte Yorumla Heroina +1 yıl gel pme atayım resim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok resim değil fotodur o 😕 Yorumla
Asabimen Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl Gel bana iki gezdireyim 19 luk afacanı bir daha olmaz'' 0 0 Yorumla
Qashqaii Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Yumurtlama ve yumurtaların çatlama döneminde olmalısın 0 0 Yorumla
muhasebe040 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl sütyen takma canım belki canın bir şey çekmiştir ama olmadığında ondan dır 0 0 Yorumla
gece-görüsü Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Sağlık konusunda 533 cevap paylaştı. Hamilelik olabilir. Hormonlar la alakalıdır. 0 2 Yorumla Heroina +1 yıl yok ya hamile değilim Yorumla gece-görüsü +1 yıl Kulaktan doğma bilgim bu yönde. Geçmiş olsun. Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı. regl dönemine yaklaşmış olabilir misin acaba 0 0 Yorumla
KadroluLoser Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Her yıl yapılması gereken testi yaptırdınız mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 75B var mı onlar Pek küçük gözüküyor da 😃 0 4 Yorumla Heroina +1 yıl 75A Cevap sahibi +1 yıl Severim küçük elma şekeri kıvamındaki memeyi. Ama Fake değil ise 😃 Heroina +1 yıl gizlemeseydin kimliğini özelden gösterirdim gerçekliğini Cevap sahibi +1 yıl Yazdım içerden
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 924 cevap paylaştı. ah şu korona alemsin ya insanı öldürürsün sen 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. regl yaklaşıyor 1 0 Yorumla
mbircanbasar Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Üşütmüş olabilirsin regli olacak olabilirsin. 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir rahatsızlık belirtisi olabilir 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. regl olacaksın 0 0 Yorumla
Passifloraaa Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl sütyen giyme 0 4 Yorumla Heroina +1 yıl neden? Yorumla Passifloraaa +1 yıl en azından geceleri uyurken çıkart. rahatsız ediyordur. kaç beden? Yorumla Heroina +1 yıl 75A Yorumla Passifloraaa +1 yıl büyük de değilmiş , farklı bir rahatsızlık sebebi olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bu foto tüm KS göğüs uzmanlarını toplar buraya 🤓 akıllı kız 😏
Evlimisiniz yoksa bekar mi ona göre tavsiyeler verebilirim
bekar
birden fazla sebeb olabilir regl olacaksındır olur hastasındır olur benim bilmediğim bir çok terimden dolayı olabilir
wow kot ceketten olabilir çıkarmanı tavsiye ederim :D
Düşündüğüm gibiyse sütyen den dolayi
Aksamlari sutyenlemi uyuyosun
evet :(
Sutyenle uyuduğun için öyle belki sarkma olmasin diye hep sütyen takiyosun fakat aksamlari rahat birak özgür olsunlar 😊😂😂
Beden kac
75A
Cok küçük yani eger dogru diyorsan tabi
Sıtedekı erkeklerde seyımkz agrıyo dıye seylerını mı atsın kanks
ne alaka?
gögus mu ben ortada bır meme goremıyorum dum duz acaba adırdın mı?
küçük
kucuk demek bıle buyuk sayılır fotodakıne gore kusuruma bakma dönme mahmutlarda bıle daha buyuk vardır :) yardımcı olurdum az buyumesı ıcın ama cok kısı mesaj atıyor neyse ıyı gunler
Hiç olmadığı için üzerine yatınca belki de kemiklerin sızlıyordur
var ya
Milletin fotosunu koymaktandır allahın şekilsizleri ahhah
benim demedim?
Eziklikten işte
gel pme atayım resim
Ok resim değil fotodur o 😕
Gel bana iki gezdireyim 19 luk afacanı bir daha olmaz''
Yumurtlama ve yumurtaların çatlama döneminde olmalısın
sütyen takma canım belki canın bir şey çekmiştir ama olmadığında ondan dır
regl zamanın geldiyse acır 🙂
Hamilelik olabilir. Hormonlar la alakalıdır.
yok ya hamile değilim
Kulaktan doğma bilgim bu yönde. Geçmiş olsun.
Regl dönemin geliyordur.
regl dönemine yaklaşmış olabilir misin acaba
Her yıl yapılması gereken testi yaptırdınız mı?
Ergenliğe girdiğin için.
🤷 üstüne yatmışsındır 🤷🤷
Süttensiz uyu veya özel dönemin geliyordur
75B var mı onlar
Pek küçük gözüküyor da 😃
75A
Severim küçük elma şekeri kıvamındaki memeyi. Ama Fake değil ise 😃
gizlemeseydin kimliğini özelden gösterirdim gerçekliğini
Yazdım içerden
regl dönemi..
büyüme..
Ne bileyim kız değilim.
İstekli olma ihtimalinden 🤔
ah şu korona alemsin ya insanı öldürürsün sen
regl yaklaşıyor
Üşütmüş olabilirsin regli olacak olabilirsin.
Bir rahatsızlık belirtisi olabilir
Üşütmedendir
Reglin yaklaşıyordur
Meme kanseri olabilir bakmalı ister misin
Anana sor
doktora ya da bana gözük xd
büyüyorsa
Dokunulmak istiyorlar ondandır
regl olacaksın
Buyuyorlardir
sütyen giyme
neden?
en azından geceleri uyurken çıkart. rahatsız ediyordur. kaç beden?
75A
büyük de değilmiş , farklı bir rahatsızlık sebebi olabilir
Bir sürü nedeni var
Geçer
Büyüyolar
Hasta olabilirsin