Merhaba , Genelde dışarıda yürüyüş yaparken bacaklarımda aniden kaşıntı hissediyorum ve asla zaptedilmeyecek bir kaşıntı. Kaşıdıkça da kırmızı noktalar bacağıma yayılıyor ve 2 saat sonra o bölgeler morarmaya başlıyor. ardından kaşıntı geçiyor morarıklar da 3 4 gün içinde geçiyor. Ayda 4 -5 kez yaşıyorum bu durumu artık bıktım. Bu problemim yaklasik 5-6 senedir var. Kan hastalıkları dermatoloji doktorlarına da gittim teşhis koyulamadı. Yapilan teşhislerim hep normal çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? Fikri olan söylesin lütfen. ( alerji hapı da çare değil çünkü ne zaman çıkacak bilinmiyor
Kızarıklık ve morarmalar gayet normal çünkü kaşıyorsunuz cilt yapınıza göre oluyor onlar. Bı arkadaşım bu tarz bir duruma düşmüştü ve kanatana kadar kaşıyordu daha sonra durmunun psikojik olduğu anlaşıldı ilaç kullandı geçti.
Merhaba geçmiş olsun. Yürüyüş sırasında mı oluyor genelde vücudunuz tempikeme veriyor olabilir terleme olunca ürtiker olabilirsiniz beslenmenize dikkat edin kronik ürtiker im ve doktorlar bunu zor anlıyor. Elma sirkesi ile kompres yapabilirsiniz. Kaşımamaya özen gösterin
Ya aynısı bende de var ya deliricem alerji için krem verdi birde hap hiç bir işe yaramadı sanki daha da çoğaldı benimki daha da koyu bir mor hastaneye giderken neye randevu aldın öğrenebilir miyim