of bir kurtalamadım şu kadın hastalıklarından da şimdide bu cıktı yaklaşık 5 gündür böyle vajinal bölgem aşırı derecede kaşınıyor ve biraz yanma var bunun nedeni nedir dikkatte ettim ama temizliğime özen gösteriyorum nicin böyle oldu hemen doktora mı gitmem gerek
Cevabın nedir?
+1 yılmerhaba;
yorumlara baktıkça gülmemek elde değil.candida albicans diyen bile var.nerden duyduysa hemen bu teşhisi koymuşlar.sadece kaşıntı ve yanma varsa şayet yani herhangi bir ağrılı durum ve kokulu veya kokusuz akıntınız yoksa muhtemelen vajinal fissür vardır.diğer deyişle vajinanızın birçok nedene bağlı (yanlış ped kullanımı, kremler, tamponlar, kimyasallar, bölgyi kaşıma gibi..) olarak o bölgede çizikler ve çatlaklar oluşması..doğal yöntemlerle çözmek isterseniz hindistan cevizi yağı sürün.ayrıca ılık su dolu küvete veya leğene bir çorba kaşığı hidrojen peroksit (oksijenli su) katıp 15 dk oturma banyosu yapın.bunu hergün tekrarlayın taklaşık 1 hafta kadar.bişeyiniz kalmayacaktır.bununla ilgili pomadlarda var ama isim yazamıyorum maalesef sitede..jinekolog dr.03 Yorumla- +1 yıl
rica ederim her türlü sorununuzda yazabilirsiniz..geçmiş olsun..
- +1 yıl
Ben de sorabilir miyim lütfen :( @ıssızadam77
+1 yılKız sen niye gizli olmadın :s
08 Yorumla- +1 yıl
Allah ne etmesin ya. :) soruyu sorarkene altta gizli kullanıcı kutucuğu var. İsaretlemen lazımdı :)
- +1 yıl
Hayır canım hastalığına bir şey demiyorum zaten. Hani içinde vajina geçiyo diye mesaj yağmuruna tutan sapıklar olur diye senin için yani bacım :))).p
- +1 yıl
Ha bir de bu tur konuları cinsel sağlık kategorisine koy. Ya kaldırırlar ya şikayet yersin. Uyarmış oliim :) bir de +1 alabilirsem? :)
- +1 yıl
Owww çok saol en iyi cevap seçtiğin için. :) soruna yardımcı olamicam ama kusura bakma artık :/
Bendede vardi. Mantar sanmistim ama doktora gitmeye usenmistim :) eczacima danisdim bir ilac verdi gecti gitti
01 Yorumla
+1 yıl(Candida Albikans) vajınal mantar dr git bir an önce
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
+1 yılyüksek ihtimal egzama mantar fazla kaşıyarak tahriş etmeden ve kısa sürede doktora gidersen iş büyümeden çözersin. geçmiş olsun
00 YorumlaFazla bir bilgim yok ama alerjik bir durum olabilir. Bence hemen doktora git.
00 Yorumla
+1 yılTemizliklerin alakası yok bunun yanmayasın ya da enfeksiyon
01 Yorumla- +1 yıl
Mantarsındır
- Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılO bölgede ne kullanıyorsun sabun şampuan filan mı temizlik için?
02 Yorumla- +1 yıl
Kuru kalmasına özen göster bölgenin.
+1 yılYaz geldi haliyle bölgede aşırı ısınma ter gibi durunlar olcak kasidigin icin tahris olmusta olabilir doktora git ama yinede
00 Yorumlabu aralar çok yükleniyorsun sanırım aralar vererek yap + hijyen
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantar sanki :/ nemlı tutma hep kuru tut bide doktora acil tamam mı?
00 Yorumladoktora git mantar olabilir.
00 YorumlaMantar olabilir. Hemen kadin doktoruna git.
00 Yorumla
+1 yılMantar olabilir doktora görün mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantardır. Ilacla duzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Muhtemelen mantar.
00 Yorumla
+1 yılEnfeksiyon
00 YorumlaMantar olabilir
00 Yorumla
+1 yıldaha önce oldu mu
02 Yorumla- +1 yıl
git doktora çekinme
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi