Arkadaslar ameliyat öncesi hastanede odaya gelip cirilciplak soyuyorlarmi. Karnimdam ameliyat olacagim doktor tamamen soyariz ama onluk olur dedi. Birde idrar sondasi takariz dedi. Ameliyat olarlar bilgi verin.
2 ay once tüp mide ameliyati oldum. ameliyata ciplak giriliyor. bayan oldugum halde hemsirelerin hepsi erkekti. bide ameliyattan sonra gelip yataktan anadan dogma kaldirip erkek stajer hemsireler neyse onlarin gozu onun de yuruttu doktorum. yerin dibine girdim. ustume bisey almama giyinmeme firsat ta vermedi. mecbur cekinsend3 olucak seyler onlar neler. goruyorlar alisiklar. simdi madem. cekiniyorsun onlugun icinde boxer in kalsin. seni uyuttuktan sonra cikarirlar olur biter.
uyuduktan sonra takarlar hissetmessin. sonda yataktan bir sure kalkamayacagin icin takiyorlar kendin tuvalete gidebilir hale geldiginde cikarttirabilirsin.
Bunlarin hepsi doktor gerek yok falan dedi oyle 5 6 erkegin onunde dusun su halimde olsaydim agzinin payini verirdimde o an canimin derdinde oldugum icin bisey diyemedim