"Kehanetler" kitabı'nın 2005 basımı ben de mevcut. Ve 2210. sayfasında şu açıklamayı okudum ve şok içerisinde kaldım;Kehanetler kitabı corona tarifi
2020'lerde, akciğer ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeni ile, ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenler ile dolaşan çok daha fazla hasta göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise, bir kış boyunca mütiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak..
Kehanetler kitabıTarihi tam vermesi ve virüs'ün tam üstüne basan açıklamaların var olması fazla şaşırtıcı ! Sizce?😅
Güncellemeler
+1 yıl
Yazarları; sylvya browne & lindsay harrison
Kehanetler kitabının Koronavirüs'ü tarif etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben kehanete inanmam. Bu tip şeyler nedeniyle komplo teorileri ortada cirit atıyor. Yok simpsınlarda varmış, yok insanları eve kapatarak yapay zekayı ön plana çıkarmak istiyorlarmış. Bunlar zaten gerek filmlerde, gerek diğer bilim kurgu içeriklerinde sıklıkla işleniyordu. Yeni bir şey değil yani. Atıyorum korku filmlerinde insanları öldürüyorlar. Ama her gün bir sürü seri katil bunu yapıyor. Kimse aa filmlerde işlenenler gerçek oluyor demiyor. Bilim kurgu filmlerinin de içeriği bu tip bilimsel şeylerle oluşacağı için gayet doğal bir şey. Kehanet kitabı yazıp ilgi çekmesini istiyorsan içeriğini bu tip şeylerle doldurmak mantıklı. Eğer yazılacak her şey doğruysa bunları yapacak olanlar o kitabın yazarına engel olacaklardır. Bilim kurgu içerikleri gelecekte olması muhtemel şeyleri konu edindiği için sallamnasyon bir tarih ile de tutturulabilir.
Ben de bir ara ruhlar kitabına denk gelmiştim içindeki anlatılan hikayelerden birinde Mevlana duvardan çıkıyordu değişik şeyleri görünce aldım evde kitaplıkta duruyor arada okuyup şenleniyorum (Mevlana’yı severim yanlış anlaşılmak istemiyorum yazarı uydurmuş ama iyi uydurmuş 😂)
Peki bu kehanet kitabında bütün bunlar yazılmışsa neden o dönemden itibarenn önlem almamışlar neden bir çözüm yolu aramamışlar ya gerçektir 10 yıl içerisinde bu vürüs ortadan kalkmassa bütün dünya yok olur evde kalın falan hepsi boş umarım sürmez o kadar
İyi de şaşırılcak bişey yok ki bunda, kehanette değil bu, önceden planlanmış insan nüfusunu azaltma projelerini hayata geçirme aşamaları şu an bunlar. bir çeşit laboratuvar ortamında yapımı tamamlanmış bir silah (virüs). Benim şaşırdıgım 10 sene boyunca dünyada etkisini sürdüreceği iddiası. Böyle bişey gerçekleşirse yaani 2030 yılına kadar devam ederse, vay bizim halimize.
Okültizm ve demonoloji çalışmalarıyla tanınan ünlü yazar Collin de Plancy, Nostradamus'un doktorluktan sıkıldığı ve çok para kazanacağı bir dal olarak falcılığı seçtiğini belirtmiştir. Collin, ''cehennemin sözlüğü'' kitabında da Nostradamus'u bir hayli eleştirir. ama bu iddiaları kimilerine göre asılsızdır. Falcılık o dönemde çok para kazanılacak bir iş değildir, aksine engizisyondan dolayı tehlikelidir. Ayrıyeten Nostradamus'un doktorluktan sıkıldığını söylemek saçmalık olur, çünkü kariyeri başarılarla doludur ve maddi sıkıntı çekmemiştir. Hangi metodu kullanırsanız kullanın bu bir tahmin sanatıdır. Bir araştırmacı ortamı gözleyerek, veri toplayarak ve araştırmalarıyla bir gelecek tahmininde bulunur. Bu da bir kehanettir. Nostradamus, okültizmin yanı sıra bilimsel verilerle kehanetlerini güçlendirmiştir ama Nostradamus’un kitaplarındaki kehanetleri çoğunlukla açık ve seçik olmayan, yorum gerektiren sembolik ifadelerden oluşur. Bu yüzden her yıl onlarca saçmalık ortaya atılır.
Dünya bizim için 12 aydır ancak mistik örgütler için 13 aydır. Onlar için 1. ayda dünyanın başına gelicek şeyler belirlenir geri kalan 12 ayda ise bunlar tedavüle sokulur. Bu olanlar kaçınılmaz olduğu için bunları durdurmak yerine kontrol etmeye çalışan bir grup var. Misal örnek olarak virüsü durdurmak yerine onun tedavisini geliştirip bundan çıkar sağlamak gibi nüfus planlaması yapmak gibi. Bundan çok daha ilginç kehanetler var. Bir arkadaşım var ruhsal kaynaklardan kehanetler alıyor duru işiti yoluyla bu arkadaş daha 5 yıl önce aldığı bir kehanette büyük ölümler olacak bir hastalığın yayılacağı bu sebeple dengelerin ekonomilerin değişeceği bilgisi verilmişti şimdi bunların olduğunu görüyoruz. Nasıl oluyor bilmiyoruz ama Allah birilerinin bazı şeyleri öğrenmesine müsade ediyor kader planında bilmediğimiz çok şey var
1984 yılında illuminati oyun kartlarında ikiz kulelere uçak çarpıyordu 2001 da, kartlarda olduğu gibi uçak çarptı, doğru düzgün bir Yahudi ✡ ölmedi ve Müslüman Ülkeleri terörist darbesi yedi!
Senaryoları okuyoruz ama Allah ın ve peygamberinin haber verdiği şeyleri bilmiyoruz ne acı
😀birileri yazıyor birileri oynuyor dünya düzeni bu şekilde yeni mi öğreniyordunuz böyle yüzbinlerce tahmin var Dizisi filmi çizgifilmi direk mesaj bile var açıkça siz çok geç kalmıssınız bunları öğrenmekte
Bu tarz olayların açıklaması şu; tesadüf. Dünyadaki tüm kehanet kitaplarını açıp baksak her seneye 100 tane felaket düşüyor. O yüzlerce felaketten birisi tutunca aa bildi oluyor.
Nokta atışı yapması kehanet olmuyor planı önceden bildirmiş oluyor peki bu kadar gizli böyle planlar varsa ve gizliyse neden açık ediliyor çok acayip şeyler.öyle veya böyle olan olmuş önemli olan bu süreci hasarsız ve kayıpsız atlatmak
Ona bakarsan simpsonslar daha dikkat çekici trump in başkan olacağını bildiler Kobe nin uçak kazasini bildiler hatta geçen gün Trump test yaptırınca başkanın virüsten öldüğünü göstermişlerdi onu bekledim ama. olmadi
Bu korona denilen virüs bir düzmece. Bilerek yapılan şu an tüm dünyada gördüğünüz olay aslında canlı canlı test ediliyor.. Bu bir biyolojik silah bana göre
Dünyada her ne yaşanırsa yaşansın önceden tahmin ediliyor zaten.. dünyanın önde gelen isimlerinden biri bugün ölecek olsa, persler bilmem kaç milyon yıl önce bunu zaten söylemişti derseler şaşırmayacağım.
Ya zaten virüs çok eskiden planlanan bir proje. Benim düşüncem bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1940lı yıllarda uzaylılarla uletişime geçildi. şu an dünyada olan biten herşeyi insanlar kontrol ediyor. Herşeyi insanlar yapıyor. Ve insanlar yapacakları şeyleri biliyorlar ve ona göre yazıyorlar. İşin içinde masonlar var.
Acaba Allah tarafından gönderieln virüa mü yoksa bir takım amaçlar için belirli bir süre çıkarılmış bile istenene sürülmüş bir virüamü Allah bilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dünyaya yön veren belirğin iki aile var 100 yıldan fazla bunların eğemenliğinde yaşadık. The economist 5-6 ay önce yayınladığı deği 2020 kapakğında da vardı ve o kapaktaki herşey gerçekleşiyor bir bir
@Cennetbenim senin neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyorum. Ama yinede sana son bir cevap vereyim. KURAN'I KERİM DE hastalıklarla ilgili onlarca ayet var sana birini yazayım. Ahzab Suresi, 60. ayet: Andolsun, eğer münafıklar, kalplerinde hastalık bulunanlar ve şehirde kışkırtıcılık yapan (yalan haber yayan) lar (bu tutumlarına) bir son vermeyecek olurlarsa, gerçekten seni onlara saldırtırız, sonra orada seninle pek az (bir süre) komşu kalabilirler.