Arkadaşlar normal de ateşim yok halsiz değilim iyiyim ama gece yatağa girdigim gibi öksürüyorum kuru kuru. Bıktım uyku zor uyuyorum. Hastaneye gitmek istemiyorum malum son durumlardan dolayı. Nasıl geçer ve neden olur, bu durumda olan ya da yaşayan var mı? + sigara vs kullanmadım hiç
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yumuşat biraz. Önce gerçek bir sirke ile gargara yap. Sonra sıcak ballı bir süt iç
Tamam yapacağım bunu teşekkür ederim
Rica ederim. Hiç birini yapmıyorsan bile bir kaç çay kaşığı bal al
Tamam :)
Eyvallah
Sağlık ocağına git bari hastaneye gitmiyosan ben de kuru öksürük yaşadım Aralık’ta bir hafta yattım hastalıktan
Hepsi risk , ailem yaşlı hiç gitmek istemiyorum öyle yerlere :(
Alerjin varsa geçmiş olsun kuru öksürük tam yatınca geliyor anjin ve grip karışık
Alerji problemi çok yaşıyorum zaten ondan galiba nasıl geçer acaba bal falan yiyim bari
Bal yemeye devam. Birde öksürük ilacı var alerjik öksürük için
ahmetrasimkucukusta.com/.../
👍
Geç bir yere sakince uzan...
Panik yapma...
Sadece Coronasın...
Birazdan Öleceksin 🤣
Ok
Aynısı bende de var ama gün içinde de oluyor kuru kuru öksürük az önce öksürük şurubu içtim bakalım
Bende gün ici hiç yok, yatağa girince oluyor. Internetten baktım allerjik falan yazmışlar ama
İnsan en ufak birşey den bile Kıllanıyor gerçekten. Evet alerjik olabilir diyorlar
Aynen bakalım teşekkür ederim en azından insan gibi cevapladınız. Bazı mallar direk corona yazıyor 😂 kalabalığa hic girmedim bile
Rica ederim. Malum bu ülkenin boş insanı çok maalesef 😅
Napalim katlanacağız artık 😁 iyi geceler
İyi geceler
Geçmiş olsun
Öksürüğe bal çok iyi gelir
Aynen bal alacağım. artik. her sabah bakalım süt le de karıştırırım. Alerji büyük ihtimalle. Sadece gece yatağa girince oluyor işin ilginç yanı
Balı sutle karıstır senın ıcın ıyı olur oksuruge ıyı gelır sen bır bayan olarak cok degerlısın ıyı bak kendıne kıyamam sana hergun karıstır ye bogazını yumusatır
Teşekkür ederim :D
Rıca ederım canım nedemek😊
coronaaaaa
Bende de var
Coronasın.
Tamam doktor
Corona değilsin inş
Ok
Sigara içiyor musun
Hayır
Giriptir o zaman başka nolcak çiğerlerin soğuk almış
3 hafta önce griptim haksızsın falan ayıptır söylemesi balgam falan çıkarıyordum hep o zamandan beri hala var bu öksürük ama gece yatinca oluyor normalde yok
Soğuk almış çiğerler
Corona var 😅😅