Bir kaç aydır fazla uyuyamıyorum iyi uyumak için bir antidepresan almak istiyorum hangisi iyi uyutur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Atarax etkilidir uyumadan 1 saat önce içiyorsun 1 saatin sonlarına doğru ölü gibi uyumaya başlıyorsun hem uykunu da düzenler
Atarax kullananlar onermio pek iyi değilmiş uyku konusunda
Herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir tabii benim en iyi etkiyi gördüğüm ilaç diyebilirim
Sen ne kadar süre kullandn
Ben 2 yıldır kullanıyorum 1 ay ara verip yeniden başlıyorum ki vücut ilaca alışıp etkisini yitirmesin hala daha kullanıyorum
Dozunu yükselt ara vermekten daha iyidir bence ☺️
Tabii o daha mantıklı fırsat bulursam doktorumla konuşacağım
Sendemi uyku sorunu iciyrsn yoksa başka birşey
Ben uyuyamıyorum ya uykum oldada uyuyamıyordum sabah 5 te yatar akşam 3 te kalkardım işte sonra atarax yazdı doktor bana o kadar iyi geldi ki
Bende öyleydim ama atarax bana iyi gelmedi bana zestat yazdi o daha iyi biliyrmsn zestat?
Hayır bilmiyorum
Sen önceden ortalama kaç saat uyuyrdn bu ilacı verdi sana doktor
4 ya da 5 saat uyur zombi gibi gezerdim ortalıkta şimdi rahat 8, 10 saat uyuyorum
Bende şimdi üç dört saat uyuyorum o yüzden aldım
Zestat etkilidir. Ama bu şekilde ilaç tavsiyesi alman doğru değil. Genelde doktor kontrolünde veriliyor zaten bu ilaçlar.
Sen kullandnmi daha önce zestat
Uyku sorunu icin gittigimde vermisti bu ilaci. Kullandim fakat yan etkileri sebebiyle devam etmek istemedim. Sonrasinda duzene girmisti zaten uykum.
İçtikten kaç saat sonra uyutuyor kaç mg kullanmstn
Mg hatirlamiyorum ama düşüktü. Saat degil 5 dk içinde gözlerim kapaniyordu. Direnmeye çalışsanda en fazla 10 dk sürüyor. Gece uyumadan hemen once icilebilecek bir ilac.
Kesintisiz beş altı saat uyutuyormu
Başta öyleydi. Alarmsız uyanamiyordum, gunduzde uykulu oluyordum ama daha sonra garip bir şekilde erken uyanmaya ve uykumu cok iyi almaya baslamistim.
Yani iyi uyutuyor genel olarak kesin uyutur değil mi
Bana oyle etki etmisti.
Fantastik rüyalar gördryir doğrumu 😅
:)) evet. Yan etkisi cok. Manevende fizikende hissizlesiyorsun. Ruyalar boyut degistiriyor. En son artik halusunasyona varinca is dedim yok kullanmayayim. Ve bunlar 2 ay icinde falan olabiliyor. Yine doktor kontrolunde biraktim.
Banada yazdı doktor bu ilacı 15 mg olanı bakalım dediğin gibi etki edecek mi
Benimkide 15 mg dı sanırım. Hiç kullanmasan daha iyi tabi ama yine de sen bilirsin.
Uykum duzene girsn bırakacağm zaten bir kaç ay sonra
Pat diye birakayim deme:) çarpar. Doktorun yonlendirir yine seni.
Umarım gecleei iyi uyutur ☺️
Hiç şüphen olmasın. 😅
Geçmiş olsun. Şimdiden iyi uykular :))
Anladım saat on buçukta içsem ne zaman etkisini gösterr😂
Taş çatlasın 10 dk sonra uyumuş olursun. Yaz bari işe yarayip yaramadigini:))
Tamam yazarım ☺️
Uyutuyor ama geceleri iki defa uyandırıyor ama toplam 8 saat falan uyutuyor
Biraz sarsıyor ilk günlerde. Demek ki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor.
Nasıl bir sarsıntı yapıyor gün içinde uyukluyor gibi oluyrsn birazda tepkisiz gibi 😂
Evet. İçin geçiyor:)
Ama gerçektn gece uyandığında geri hemen uykuya dalıyorsn üç dört saat sonra iyice etkili oluyor ilaç
Bir haftaya oturur düzen sanıyorum.
Nasıl yani ne gibi olacak düzen
Uyanmaların olmaz.:)
Anladm👍☺️
Selam zestat fazla uyutmadi beni ikinci günde acaba bunun sebebi ne olabilir vücudun alışması lazm ondnmi
fulsac xanaxda varda bu çok ağır 1 tane çaktınmı 12 saatten önce uyanamazsın fulsac maksimum 9 saat
Sen kullandnmi
fulsacı kullandım
İçtikten kaç saat sonra uyutuyor
10 dakika sonra uyutuyor
Fulsac uyutuyor mu ki ben gün içerisinde içiyorum onu kendimi daha iyi hissetmek için
@Cisemgulsen00 fulsac pozitif düşünçede yapar ancak bilinen tek yan etkisi uyku yapması
Allah Allah bende hiç yan etki yapmadı uykumu getirmedi bütün gün mutluluk topu gibi gezdim ortalıkta
@Cisemgulsen00 bünye sağlam demek ki o zaman lustral 50 mg ya da xanax kullan
Lustral de kullandım ama xanax kullanmadım
@Cisemgulsen00 xanaxda etki etmezse kafaya 1 tokmak bayılıp uyursun artık
Atarax kullanıyorum ben gayet memnunum
@Cisemgulsen00 kullandığın bu ilaçı ne için verdiler uyku i. in mi depresyondan kurtulmak için mi
laroxyl.. bana migren için vermişti ama fena uyku yapıyordu ilk içtim 6 da 8 de otururken uyuyaklmıştm haberim yoktu uyku yaptıgından. uyku ilacı diye de veriliyormuş zaten
Ayran iç, yoğurt ye, bırak ilaç kullanmayı, defne tohumu iç. Saffat Suresi dinle.
Uyku ilacı denen bir şey var kafana göre antidepresan almak istemek çok cahilce.
Antidepresanlar zaten uyku ilacı diye geçiyor doktor uyku sorunlarina veriyor
Saçmalama.
Doktora uyku sorunu için gittiğimde antidepresan yazıyor ama uyku ilacı ne onu söyle bilelim
daha bana göre yok