Merhaba arkadaşlar. Ben de başımın sağ kısmında ve bacakta denge kaybı oluyor. 2 aydır böyle. Boynumda ilerlemiş fıtık, boyun düzleşmesi vs. sorunlar var. MR sonucundan anlayanlar için raporu da ekliyorum. Sizce rapordaki sorun denge kaybı yapar mı? Ya da başka nedenleri olabilir mi?
normalde o bahsettiğim patolojik durumdan ziyade ben bel fıtığı kaynaklı olabileceğini düşünüyorum, o patolojik bulguya mutlaka biyopsi yapılması lazım
Şunu söyleyeyim, bu korku size zarar vermekten başka hiç bir şeye yaramaz. Aksine zaman kaybettikçe size daha fazla eziyet edicek :) o yüzden bir an önce çaresine bakmalısınız. Şu patolojik bulgu hiç hoşuma gitmedi yalnız.
Allah razı olsun emar sonucunu anlamak için ayrı bir yetenek lazım da dengeyi temel olarak sağlayan 4 yapı var deri kulak göz ve beyincik genelde sorun kulak ve beyincikte olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yaygın şekilde disk sol foraminal darlık ve kök basısına patolojik bir lezyon baskı yapıyor. Denge sistemini bozar bu olay. Biyopsi öneririm.
ayrıca boyun düzleşmeniz var.
ya da muhtemelen bel fıtığınız da olabilir.
Bel fıtığım var uzun zamandan beri maalesef. Bu sorunlar denge kaybı yapıyorsa gerçekten çok zor. Napacagim bilmiyorum.
Bel fıtığında denge kaybı olabilecek bir şeydir aslında. Ama o patolojik bulguya bir biyopsi öneririm mutlaka
normalde o bahsettiğim patolojik durumdan ziyade ben bel fıtığı kaynaklı olabileceğini düşünüyorum, o patolojik bulguya mutlaka biyopsi yapılması lazım
Çok sağolun doktoruma gideceğim bunu da mutlaka söyleyeyim. Korkumu yenmeye çalışıyorum. Ameliyat korkusu var da yani ya da narkoz korkusu diyeyim.
Şunu söyleyeyim, bu korku size zarar vermekten başka hiç bir şeye yaramaz. Aksine zaman kaybettikçe size daha fazla eziyet edicek :) o yüzden bir an önce çaresine bakmalısınız. Şu patolojik bulgu hiç hoşuma gitmedi yalnız.
Allah razı olsun emar sonucunu anlamak için ayrı bir yetenek lazım da dengeyi temel olarak sağlayan 4 yapı var deri kulak göz ve beyincik genelde sorun kulak ve beyincikte olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!