Biliyorsunuz TÜM DÜNYADA OLDUĞU GİBİ Türkiyede de saf ırk yok denecek kadar az, ben de %kaç Türküm %kaç Arab'ım %kaç Rus'um vs.. öğrenmek istiyorum. Bu testin çeşitli yöntemleri varmış: tükürük yoluyla hangi ırk olduğunun açığa çıkması, kan alma yoluyla hangi ırk olduğunun açığa çıkması vs.. Bu test için nereye gitmeliyim? Ücreti ne kadar? Bu testi e devlet mi uyguluyor? Ne kadar süre sonra test sonuçlarına ulaşabilirim? lütfen bilgisi olan beni aydınlatsın
Özel DNA testi yapan labratuvarlar var. Hemen hemen her şehirde vardır. Ücreti değişmekle birlikte 500 lira civarı sanıyorum. E devlette sadece soy ağacı var. DNA testi yok.
@Charlie_Luske O labaratuvarların ismi tam olarak ne diye geçiyor mesela taksiye bindiğimde şoföre beni nereye götür demeliyim? Tam olarak anladığımdan emin olmak istiyorum kusura bakma 😅
Aynen haklısın Bu paylaşımı yapan hala cahiliye dönemindeki araplar ırkçılardan farksız Şahsım Çerkes olduğumu biliyorum dedem söylemişti bu vakte kadar ırkımın ne avantajını nede dezavantajını gördüm