Sağlık Yurtta 6 aydır çarşafını değiştirmeyen oda arkadaşım var , sürekli kaşınıyor ve hiç banyo yapmıyor nereye şikayet edeceğim ciddi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarıdaddır.. Güncellemeler+1 yıl Çarsafda kullanmıyor Yurtta 6 aydır çarşafını değiştirmeyen oda arkadaşım var , sürekli kaşınıyor ve hiç banyo yapmıyor nereye şikayet edeceğim ciddi? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dreamer-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Odanı değiştirmeleri için dilekçe ver veya odandakilerle senin aran daha iyiyse konuşun o dilekçe versin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hastalık kapmışmıdırım. Yorumla
desperateevent_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl O nasıl mikrop lan öyle..Tuvalete atsınlar onu direk.. Şikâyet et ya odandan çıkarsınlar . 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hastalık kapmışmıdırım. Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Erkekler böyle sen erkek olduğundan emin misin 0 0 Yorumla
Ninetail Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güldüm müdüre 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Hastalık kaparmıyım Yorumla Ninetail +1 yıl Kapabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Neyden hastalık kapacağım hocam çok ciddi lütfen. Yorumla Soran +1 yıl Hemen yanımda yatıyor Yorumla Ninetail +1 yıl Bit parazit Yorumla Soran +1 yıl Bende kaşıntı yok. Yorumla Soran +1 yıl Hocam bu arkadaş ne cezası alır. Yorumla Soran +1 yıl 6 aydır çarşafsız yatıyor. Yorumla Ninetail +1 yıl Bilmiyorum ki şikayet et sen Yorumla Soran +1 yıl Ya hocam nasıl bilmiyorsun adam 6 aydır çarşaf değiştirmiyor pis pis kokuyor diyorum ya. Yorumla Ninetail +1 yıl Cezasını bilmiyorum reis Yorumla Soran +1 yıl Bu adam psikolojik sorunlu bir birey belli Yorumla Soran +1 yıl Bunun atılması lazım. Yorumla Soran +1 yıl Müdüre ne diyeyim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Odanı değiştirmeleri için dilekçe ver veya odandakilerle senin aran daha iyiyse konuşun o dilekçe versin.
Hastalık kapmışmıdırım.
O nasıl mikrop lan öyle..
Tuvalete atsınlar onu direk..
Şikâyet et ya odandan çıkarsınlar .
Hastalık kapmışmıdırım.
Erkekler böyle sen erkek olduğundan emin misin
Ayy uzaklaş hemen bitlenirsin
Konuşmadın mı arkadaşınla jzhyavziq
Iyyyy
Dövülür.
Güldüm müdüre
Hastalık kaparmıyım
Kapabilirsin
Neyden hastalık kapacağım hocam çok ciddi lütfen.
Hemen yanımda yatıyor
Bit parazit
Bende kaşıntı yok.
Hocam bu arkadaş ne cezası alır.
6 aydır çarşafsız yatıyor.
Bilmiyorum ki şikayet et sen
Ya hocam nasıl bilmiyorsun adam 6 aydır çarşaf değiştirmiyor pis pis kokuyor diyorum ya.
Cezasını bilmiyorum reis
Bu adam psikolojik sorunlu bir birey belli
Bunun atılması lazım.
Müdüre ne diyeyim.