Sağlık Bu ne gozum sabah uyandim boyle olmus nasil gecer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dokununca aciyor evde teremcin var surdum ama bir ise yaramadi halaNe bu annemdr evdr yok dakkam btmis arayamadim mecbur buraya sordum Bu ne gozum sabah uyandim boyle olmus nasil gecer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Tremicini akşam yatarken de sür. Ilık ya da soğuk su ile yıka. Ama en kısa zamanda doktora gitmeyi de ihmal etme. 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Arpacık ya da kirpik dibi iltihabı olmuşsun 0 0 Yorumla
HKY96 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Enfeksiyon olmuş sanki kedi göz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bisey yapmayi istermi Yorumla HKY96 +1 yıl İster ilaç yazılması gerek Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl itdirseği. geçer. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doktorada gidemiom hastanede corona seyi varmis evde halledecem bisey falan surup koyyummu napayim Yorumla oyunadamı +1 yıl hiçbişey yapma. şu ankinden birazcık daha fazla kızarıp kabarabilir ama korkma. dudakta çıkan uçuk gibi düşün. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tremicini akşam yatarken de sür. Ilık ya da soğuk su ile yıka. Ama en kısa zamanda doktora gitmeyi de ihmal etme.
Arpacık ya da kirpik dibi iltihabı olmuşsun
Enfeksiyon olmuş sanki kedi göz
Bisey yapmayi istermi
İster ilaç yazılması gerek
itdirseği. geçer.
Doktorada gidemiom hastanede corona seyi varmis evde halledecem bisey falan surup koyyummu napayim
hiçbişey yapma. şu ankinden birazcık daha fazla kızarıp kabarabilir ama korkma. dudakta çıkan uçuk gibi düşün.