Babamın hareketlerine çok kızdım , gittim sinirden duvarı yumrukladım kendime vurdum.
Şimdi sağ kulağım duymuyor , kulak zarına bir şey mi oldu yoksa geçici mi?
Şimdi sağ kulağım duymuyor , kulak zarına bir şey mi oldu yoksa geçici mi?
Delik kulak zarında sıklıkla işitme azalır ve nadiren de akıntı olur. ... Orta kulak iltihapları ağrı, işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine yol açabilirler. Kulaktan iltihaplı veya kanlı bir akıntı olabilir. Bu durum, kulak zarı deliği ile birlikte olan orta kulak zarı iltihabıdır. Genellikle delik büyüdükçe, işitme kaybı da artar. Deliğin kulak zarındaki yeri de işitmeyi etkiler. Şayet kafatası kırığı orta kulakta birbiri ile bağlantılı olarak işitmeyi iç kulağa ileten kemikçiklerde de bir hasar meydana getirmişse, işitme kaybı oldukça ağır olabilir. Kulak zarı, ani bir darbe veya patlama sonucu delinmişse, işitme kaybı fazla olabilir ve kulak çınlaması da şikayetlere eklenebilir. Bu durumda işitme zamanla geri döner ve kulak çınlaması birkaç gün içerisinde azalır. Kulak zarı deliğine bağlı sürekli iltihap olması, ileri derecede işitme kaybına yol açabilir. Vakit kaybetmeden ciddiye alıp 'KBB' doktoruna muayene olman gerekiyor.
Cevap
2Cevap
Off off neden böyle bişey yaptın ya 😔😔😔 düzelir merak etme. Ama bir daha kendine zarar verme ya
Yapma bir daha sakın. Yazık değil mi canına? Ne biliyim git eşyaları tepikle. Sinirini eşyalardan çıkart
Saçmalama yaaaaa ulan ya bir şey olsaydı sana?
Geçici olabilir ama geçmezse doktora git kanka
Kankam doktora git ihmale gelmez
Olmuş olabilir. Doktora git.
nasıl sert vurdun
Yapma yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?