arkadaşlar öncelikle ülkemizde milli yasımız olan soma faciası için ; şehit olan bütün kardeşlerimize abilerimize rahmet diliyorum. ve ailelerine başsağlığı diliyorum ve Allah tan yardım diliyorum..
arkadaşlar yüzüm de çok ben var ve ben artık hayattan bılkmış durumdayım. ailem normal diyor ama değil etrafıma bakıoyrum kimsede yok ek bende var. ve artık aynaya bakamaz oldum.
sol yanağımda 5 tane var. dudağımın üstünde iki tane var köşesinde bir tane daha çıkyıor. iki yanağımda aynı hizadaa iki tane var. alnımda var bir tane. bunların tedavisi yok mu ya da bitkisel çözümü? bütün sitelerde şu deniliyor sagliklibirey.net/ben-neden-cikar-nasil-gecer.html bunlar işe yararmı?
nolur biliyorsunuz söyleyin, sizinde başınıza gelebilirdiii..
şimdiden saolun.. :)
arkadaşlar yüzüm de çok ben var ve ben artık hayattan bılkmış durumdayım. ailem normal diyor ama değil etrafıma bakıoyrum kimsede yok ek bende var. ve artık aynaya bakamaz oldum.
sol yanağımda 5 tane var. dudağımın üstünde iki tane var köşesinde bir tane daha çıkyıor. iki yanağımda aynı hizadaa iki tane var. alnımda var bir tane. bunların tedavisi yok mu ya da bitkisel çözümü? bütün sitelerde şu deniliyor sagliklibirey.net/ben-neden-cikar-nasil-gecer.html bunlar işe yararmı?
nolur biliyorsunuz söyleyin, sizinde başınıza gelebilirdiii..
şimdiden saolun.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer