Benim burnum çok büyük ailem karşı çıkıyor estetik olmama nasıl ikna edebilirim yardım lütfen?

Arkadaşlar benım burnum büyük yani büyük dedıysem cok aşırı büyük ve bu durum beni çok rahatsız ediyor hıç bir ortamda rahat olamıyorum suratıma bakan kişiler direk burnuma bakıyor ınsanlar burnuma bakmaktan bana bakmıyorlar bile aileme bu estetik konusunu açtım fakat senın burnum kucuk gibisinden şeyler söyledıler çünkü ailem dınıne baglıdır gunah oldugu ıcın ızın vermıyorlar ama samımı oldugum bır arkadaşım 2 gun önce senın burnum nıye cok buyuk falan dedi moralim iyice bozuldu psıkılojımı cok etkılıyor öyle böyle degıl her şeye sinirlenir oldum sürekli kavga ediyorum evdekıler le işe gir diyorlar cekınıyorum burnumdan dolayı ailemı nasıl ikna edebilirim bu konuda bir de caiz mi estetik psıkolojik bakımdan cok rahatsızım :((
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar foto koydum ısmıme tıklayarak bakabilirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ailemı ıkna etmeyı başardım ama bana ıyı bır doktor onerebılırmısınız başarılı yani eskısehır den
Benim burnum çok büyük ailem karşı çıkıyor estetik olmama nasıl ikna edebilirim yardım lütfen?