sen o burnunla beraber sensin bırak öyle kalsın düşünsene herkes sadece beyaz olsaydı beyazın bir degeri olmazdı herkes siyah olsaydı siyahın bir anlamı olmazdı... oysaki beyazı en güzel gösteren siyah degil midir..seni degerli yapan digerlerinde olmayandır..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikolojini etkiliyorsa ameliyat olmanı tavsiye ederim. Maddi özgürlüğün varsa durma. Keyfinden yaptırmıyorsun sonuçta estetiği. Temsil misal bu iş durumunu dahi etkileyebilir. Gündelik hayatını da olumsuz etkiliyorsa olmalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
İşin ciddiyetini düzgün bir şekilde anlatmakla başla, denedi isen ve olmuyorsa habersiz yaptır derim.
+1 yılGit estetik yaptr ttlim.oyle cik karsilarina.illa kabul edicekler.dinende eger cok rahatsizsan bir sakincasi yok diye biliyorm.ailen o senin.illa kabul etckler bu durumu..en korktugum seydr o dedign..ve bole bisy basima gelseydi bir dakika dusunmezdm
016 Yorumla- +1 yıl
Ya sen erkek adamsin.izinmi alcaksn birde..ya estetik operasyondan gec bak on numara bir cocuk cikicak senden..uyh bide esmersn..yesinler.hadi gerekli herseyi yap..sanki bu isi sessiz sedasiz yapsan evlatliktanmi reddedicekler.Allahla kul arasina hic kimse giremez.
- +1 yıl
Biriktir.ve yüz sekli daha fazla oturmadan ol.
- +1 yıl
Ya ciddenmj.cok sevndm.:) doktor kolay hangi sehirdesn
- +1 yıl
E super..:))) fotonu koy bekliyoruz ok
- +1 yıl
Bulrsun sen o kolay.:) öncelikle internetten arastr wskisehirdeki doktorlari.yorumlari oku.gerekirse ameliyat ettigi kisilere ulaş.konuş.okeymi
- +1 yıl
Saol cnm.oyleyimdir.:)
- 1 yıl
Erkeklikle ne alakası var reşitse kadında erkekde kendi istedigini yapabilir reşit değilse erkekliğinin bir etkisi olmaz bunu unutma
psikolojini derinden etkiliyor ve seni gerçekten rahatsız ediyorsa dini açıdan bir sorun yoktur günah değildir, doktorla konuş o uygun gördüğü taktirde estetik yaptır.
014 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiyamam yaa ayni kaderi paylasiyoruz :( benimde psikolojim cok bozuk hele bide boyle biri yan tarafimda oturupda bana bakinca cok kotu oluorum burnum buyuk ve yandan cok cirkin gorunuorum diye.. Daha iki gun once mahalleden biri estetik olmus gene burnundan annem soyledi dedim bak artik herkez oluo nolurki bende olsam, hakkimi helal etmem asla boyle bisey yapmicaksin deyince agzim dilim kilitlendi :( yapcak bisey yok kardes bununla yasamayi ogrenmemiz lazim barismamiz lazim :/
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEveet malesef ogrenmemiz lazim.. mevlam yakistirmiski vermis bizi boyle yaratmis bizimde kendimizi begenmeme gibi bir luksumuzun olmamasi lazim vazgecmeliyiz bu dusuncemizden arkadasim
Cevap sahibi+1 yılPeko tamam
+1 yılbir keresinde izlediğim dini bir programda geçmişti normalde estetik günahmış ancak kişinin sosyal hayatını ve psikolojisini etkileyecek derecede ise sendeki gibi o zaman estetik yaptırmak günah değilmiş.
16 Yorumla- +1 yıl
öyle izlemiştim ama birçok din adamı bunu farklı yorumlayabilir tabi fikir ayrılıkları olabilir ama böyle bişey izlemiştim tvde ben
bir kavgada burnunu kirdirican artik. Irem derici adinda harika sesi olan bir kadin var bildin mi, Hih o da beyaz showda anlatmsti ailesi izin vermiyoms duvara kafa atmis kirilinca ameliyat sirasinda estetigini de yapmislar..
08 Yorumlaseni evden kovarlar ya da evlatlıktan reddederlermi eğer cevap hayır etmezlerse randevunu al paranıda biriktiriyormsn herneyse bin lira civarı sanırım ol estetik bukdr yıpratma kendini şu burnu merak ettim hehe:)
08 YorumlaSağlık konusunda 481 cevap paylaştı. kulak burun boğaza git bir bahaneyle nefes almakta muayene ol o oda her doktor gibi ameliyat etmeye bahane arar zaten arada senin işte hal olur doktor devreye girince bir şey diyemezler
01 YorumlaNaptın kardesim aradan 1 yıl gecmis amaliyat olabildinmi bendede aynı dert var dedigin gibi herseyin benimle uyusuyo dinine bagli bir ailem. var fakat ben soyluyemiyorum soylesem reddedicekler onuda biliyorum ama utaniyom cekiniyom korkuyom soyluyemiyom sen nasil yaptin halledebildinmi
10 Yorumlahayata bir daha gelmeyeceksin, senide şu aşamada rahatsız eden tek şey burnunsa yaptır gitsin. ailenide bir şekilde ikna etmek sana kalmış:/
05 Yorumlaİlahi olarak doğru değil ama yakışıklı olayım diye yaptırmak ile aşırı huzursuz edici tavırlara maruz kalarak yaptırmak arasında fark var. Yaptırılabilir.
03 YorumlaBenim burnumda bayağı büyük ama ben kendim bu hale getirdim çocukluktan. Bu kadar etkiliyorsa yaptır derim bende yaptıracağımda üşeniyorum şimdilik parada yok 2 yıl sonraya kaldı.
09 YorumlaAllahın verdiğini bozmank olurmu iyi düşün benimde burnum büyük ama
08 Yorumla
+1 yılseni seven böyle sevsin aldırma. ha çokki taktın birine para ver kırsın yaptırmak zorunda kalır ailen :)
04 Yorumla- +1 yıl
eğer ist da isen bağcılar devlette iyi bir doktor var
- +1 yıl
oraya kadar uzanamadım dha :)
Okkalı bir yumruk attır. Kırılanca illa ki estatatik şart diyerek rahatça ameliyatını yaptırt.
03 Yorumlabide şu var seni olumsuz etkiliyorsa dinde müsade var anlayışlılarsa anlat onlara
116 Yorumla- +1 yıl
sende haklısın :D
- +1 yıl
Anlamazlar, cunku kuruntu yapiosun okadar goze batmio kendi kendine dert ediosun yakisio sana deyip geciolar.. yani dindar ailelerde bu konuda ne dersen de istedigin estetigi olamazsin
- +1 yıl
doğru bazı konularda haklı çıkıyorsun ama ben kabul etmek istemiyorum bunu :d
- +1 yıl
iyi tamam tamam herşeyde haklısın :q
- +1 yıl
:D:D
Eger psikolojini yani ruhsal sagligini olumsuz etkiliyorsa bunun bir günahı yok
13 Yorumlaya erkeğe hokka burun yakışmaz :D:D fotoğrafını atsan iyi olurdu aslında
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doktora git bir fikrini al doktor aileni ikna eder
01 Yorumla
+1 yılPsikolojini etkiliyosa dini açıdan sakıncası yok diye biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Olmaz bişey olmaz
Erkekde pek önemli degil bariz bir buyukluk degilse.
01 Yorumlaailene niye danışıyorsun ki...
03 YorumlaSoma'yı görmezden gelme.
03 YorumlaAta karın, yiğide burun demişler..
*Takma..01 YorumlaAllah öyle yaratmış de geç anlayan anlar.
03 Yorumla
+1 yılmedline da beklen sami üre vardı ama
03 Yorumla- +1 yıl
Komsunun cocuguna bademcuk yapti benimdee kylaklarimi temizledi ozel sonucta
Gizli Üye(36-45)+1 yılozaman ikna etmen lazım
01 YorumlaBurnunu cekıcle kır kanka
00 Yorumla
+1 yılAileni nasıl ikna ettin?
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?