Sağlık Zayıflık neden popüler kilolu olmak neden eziklik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kimsenin azicik kiloya bile tahammülü yok herkes Şeyma Subaşı kadar zayıf olmalı ama o da hergün spor yapıyor Zayıflık neden popüler kilolu olmak neden eziklik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Herkese-benden-cay Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Şu karı canım ve mal. Sen bu geri zekalılığı ve mallığı örnek mi alıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun zayıflığıni örnek gösterdim bizim okulda erkekler hep bunun gibi 50 kilo kızların içine düşüyorlar Yorumla Herkese-benden-cay +1 yıl O 50 kilolar da benim yatağıma çok düşüyorlar. Yatağa düşmek hoşuna gidiyor mu? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O kşar gibi olacağıma kendi halimde kalırım. herşeyden önce karakter gelir. güzel fizik seni bir kaç sefer mutlu eder güzel karakter ömür boyu. ayrıca şeyma subaşının poülerliği sırf dikkat çekmek için rezil olup durmasından kaynaklanıyor. 0 0 Yorumla
BerfnArslan33 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Valla erkek olsam şu fiziğe dönüp bakmam bile. Dokunsam kemikleri batar ne anladım ben bu işten? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum; kilolu insanları çok seviyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen seversin de erkekler incecik kız ister en ufak kiloya bile tahammülleri yok Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eziklik değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu karı canım ve mal. Sen bu geri zekalılığı ve mallığı örnek mi alıyorsun?
Bunun zayıflığıni örnek gösterdim bizim okulda erkekler hep bunun gibi 50 kilo kızların içine düşüyorlar
O 50 kilolar da benim yatağıma çok düşüyorlar. Yatağa düşmek hoşuna gidiyor mu?
O kşar gibi olacağıma kendi halimde kalırım. herşeyden önce karakter gelir. güzel fizik seni bir kaç sefer mutlu eder güzel karakter ömür boyu. ayrıca şeyma subaşının poülerliği sırf dikkat çekmek için rezil olup durmasından kaynaklanıyor.
Valla erkek olsam şu fiziğe dönüp bakmam bile. Dokunsam kemikleri batar ne anladım ben bu işten?
Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum; kilolu insanları çok seviyorum.
Sen seversin de erkekler incecik kız ister en ufak kiloya bile tahammülleri yok
Tam tersi düşünüyorum şahsen
Bence aksi zayıf kadın itici...
Eziklik değil