Güncellemeler
+1 yıl
Ben dişim için gittim hastaneye antibiyotik verdi kanal tedavin iyi yapılmış ama dibinde minik bir iltihap kalmış dedi 14 lü 5 gun kullandım 2 gun seyreklesti dişim düzelmedi acaba 2 gun düzenli kullanmadım diye mi tekrar antibiyotik kullansam düzelir mi? Yoksa başka bir müdahale yeni kanal yapılması gerekir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tedavi bittiği halde hala hassasiyet olması kötü antibiyotik iltihaplı yerde işe yarar dediğin gibi ise o doktorda antibiyotik vermez diye düşünüyorum
Hassasiyet hiç duzelmedi sağ tarafla yemek yiyemiyorum antibiyotik vermezse direk çeker mi çekmesi benim için iyi
söylentiler iltihaplı diş cekilmez yönünde sinir olmadığı için antibiyotik vermezse iğne mi çözüm olur eger iğne çözüm yolu ise diş ağrısıyla gitti yere kadar gitmeye çalışırım
bencede en mantıklısı o
Hangisi?
demekki iyi yapmamış kanal tedavisini. başka dr. gidin. hemen çektirmeyin kanal tedavisini yenileyin
Dolgu kaplama vs yapabilir röntgen çekmesi iyi olur ama önce
Kanalı yaptıktan sonra çekti ama bir şey söylemedi kaplama çözüm olur mu acaba çünkü dişim agrimadigi zaman bile dibinde nabız gibi bir atma oluyor sürekli hiç durmuyor
Çok çürük ise al dir korkma be irem ler korkmaz💪
Sorun cektirmek değil çeksin ama apse olduysa antibiyotik ile geçer mi acaba apse için iğne vermesi sorun
Apse için iğne olmazki normal ilaç ile içilir sonra 1 hafta da geçer
Apse ile ağrı kesiciyi aynan içeceksin
Sinir olmadığı için belki ilaç etki etmez türünde şeyler yazıyor araştırdıgim kadarıyla
@iremayse gittiğin zaman öğrenirsin herşeyi ama günlerin geçmesini sabret
Doktora gorun hemen kotu olmadan
Randevu aldım çarşamba günü gidicem daha önce sıra yoktu
hava almıştır kenarından
Herhangi bir yerinde gözüktüğü kadar açık bir yer yok ama bilemedim
yanındaki dişlerden biri olabilir mi eminmisin o olduğuna bazen aynısı zannedersin
hap istersin apse için sorun değil iğne çok uzun vadede geçmeyenler için zaten
Yanındaki 3 dişede dolgu yapti onlardan da bir sorun olucagini sanmıyorum ama direk o dişimi hissediyorum
orjinali gibi olmaz tabiki çok baskı uygulandığında ağrı yapabiliyor dolgu dişler
iğneden mi korkuyorsun
Dişçi ignesi ile bir sorunum yok diger iğnelerle baya sorunum var ama ağrısı az değil gece uyandırıyor yaptırmadan önce ağlatıyordu şimdi sadece uyandırıyor kurtulucam sanirken hiçbir şey değişmedi çok baskı değil ekmek bile yiyemiyorum su içerken öyle ağrıyor ki yere çöküyorum ağrısından
iğne olurken kendini kasma ondan dolayı çok ağrır
dişinol aldır eczaneden evden birine nöbetçi eczaneden pamuğa dök dişinin üzerine koy dişçiye gidene kadar idare eder o seni
Dişinol kanal yaptırmadan önce almıştım var igneden ağrı acı olmadığını biliyorum ama psikolojik olarak kendimi ikma edemiyorum ne yazik ki
o kolay geçmiyor bir çok kişide var o sorun sen başta yine hap istersin ilk seferde iğne vereceğini sanmam zaten o çok ileri boyutta olanlar için
Apse olmuştur veya kirilmiştir hava aliyordur
Kırılmadı ilk zamanki gibi gayet düzgün iltihap olabilir bilemiyorum
Be ve bı gorunemlisin hekimine
Bakmak lazım