Sağlık DAMAR DAMAR ÜSTÜNE BİNMESİ GİBİ? Brunette22 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 damar üst üste binmiş gibi işaret parmagımın eklem kısmında şişlik top gibi birşey var birşey dedigim damar ve 15 gün oldu geçmedi geçmedi sizde de oldumu hiç ne yapmalıyım DAMAR DAMAR ÜSTÜNE BİNMESİ GİBİ? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lustral50mlg Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 62% +1 yıl Hekim olarak izah edeyim yumuşak doku burkulmaları oldukça geç iyileşir bu süreçte elinizi ağır ve zorlayıcı işlerde kullanmayın geçmiş olsun 2 3 Yorumla Brunette22 +1 yıl Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için damar damar üstüne binmesi degil yani degilmi maksimum kaç ayda iyileşir agrı yapıyor birde bu normalmidir Yorumla lustral50mlg +1 yıl Eczaneden fastjel alınız ve bol uygulayın sabah akşam iyileşme süreci hızlanır geçmiş olsun Yorumla Brunette22 +1 yıl Teşekkür ediyorumm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadaşım damar damar üstüne binmez öyle bir şey yok unut onu ya. 15 gündür de geçmediyse bir doktora git yani 0 0 Yorumla
Zeynep1974 Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl Merhaba Çok uzun süre önce yazmışsınız ama merak ettim doktora gittiniz mi bir çözüm bulabildiniz mi bende de var da aynısı onun için soruyorum 0 0 Yorumla
Sakinveöfkeli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Normaldir ciddi bir şeye benzemiyor 0 1 Yorumla Brunette22 +1 yıl Fotografta göründügünden daha yeşil ama agrı yapıyor o sorun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hekim olarak izah edeyim yumuşak doku burkulmaları oldukça geç iyileşir bu süreçte elinizi ağır ve zorlayıcı işlerde kullanmayın geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için damar damar üstüne binmesi degil yani degilmi maksimum kaç ayda iyileşir agrı yapıyor birde bu normalmidir
Eczaneden fastjel alınız ve bol uygulayın sabah akşam iyileşme süreci hızlanır geçmiş olsun
Teşekkür ediyorumm
Arkadaşım damar damar üstüne binmez öyle bir şey yok unut onu ya. 15 gündür de geçmediyse bir doktora git yani
Merhaba Çok uzun süre önce yazmışsınız ama merak ettim doktora gittiniz mi bir çözüm bulabildiniz mi bende de var da aynısı onun için soruyorum
Normaldir ciddi bir şeye benzemiyor
Fotografta göründügünden daha yeşil ama agrı yapıyor o sorun