Hastaneye gitmem gerekir mi?
Sol ayağımda diz kapağından alt seviyede, hatta dışa çıkık.
Sol ayağımda diz kapağından alt seviyede, hatta dışa çıkık.
Geçmiş olsun.
Öncelikle uygulanacak bölge çok iyi temizlenmelidir ki, cilde kolayca nüfus edebilsin..
Bir miktar hakiki zeytinyağını tencerede veya mikrodalga fırında hafifçe ısıtın. Hafif sıcak olan bu yağ ile ellerinizle ovarak istenilen bölgeye güzelce masaj yapılarak cilde yedirilir. Dairesel masaj hareketleri yapabilirsiniz.
Bu uygulama kan akışına yardımcı olacaktır. Damarlarda iltihap kalmayacak hepsi kan ile vücuttan dışarı atılacak, varisler çatlaklar ve hatta selülitler dahi yok olacaktır. Bu uygulamayı 1 hafta boyunca günde 1 defa yapabilirsiniz.
Asma yaprakları: Asma yapraklarının kaynatılarak günde 3 kere bir bardak içmek varis hastalığına iyi gelir.
Rezene: Günde bir bardak olacak şekilde 6 gün devam edin. Varisi kısmen azaltacaktır.
EİG için teşekkür ederim.
Eig ne demek
heryasta cıkabilir tabi beklenen birsey değil ama muayene olmalısın tedaviyi önemsemelisin
Varisin 20'li yaşlarda çıkması genellikle genetik faktörü düşündürür. Eğer ailende varis olanlar varsa, hele ki senin yaşlarında varis görüldüyse sende de olabilir, normaldir. Fakat hareketsizlik de varis yapabilir.
Benim yillardir var. 18-19 yaşlarımda belirginleşmisti. Ağrı sızı yapmıyor zorlanmiyorum. Sıkıntı yaşamıyorum.
Ben de yaşamıyorum ama görmek istemiyorum
Çok kötü değil yne de istemiyorum
Varis çorabı tavsiye ediyorlar genelde.
Cevap
5Cevap
Ne iş yaptığına bağlı ayakta sürekli kalıyorsan normaldir ve doktor kontrolüne gitmen iyi olur ilaç tedavisi uygular
Erkeklerde de oluyor mu bu ya
Adına doktor dedigimiz insanlar var bir onlara görün bakalım ne diyecekler? Eğer bilemezlerse gel biz Cevaplarız burdayız
Soru sormak için bile para alıyorlar
O kadr bende de var ama. yillardir bir sorun olmadı hicde doktorda gitmedim
Kremli mantarlı tavuklu soslu makarna 🍝
Ay yanlış soruya cevap vermişim kusura bakmayın ya kaldırılmıyorda
ağrı yapmıosa gerek yok
Olmuyor ama ben istemiyorum onu
hayır değil gitmen gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar