Tüy köklerinde dönme olmuş iltihaplanma olmuş kaşırken patlatmışsınız. Aynı sorun bende de olmuştu resimdekinin tıpkısının aynısı idi. Bazen kıl kökleri sapıtıyor. Çekim çok başarılı yalnız bir mikroskop gibi yakınlaştırmış.
Amaç ne? Kızlara cevap vercem tabi. Sende karının memesini flaşla çek yakınlaştır senin karınında koca kıl görülür. Sana cevap vermezdimde neyse. Allah yukarıda benim profilime baksan saçımı bile çekmişim senin gibi akıl yoksullarına verilecek cevap yok. Telefonum huawei. Net çekim. Herkes kıl kıl diye göğsümü çatalını çeksem engel yerim yakınlaştırdım a. mq sağlık bu sağlık bilen var mı diye yazdım. Beyinsiz.
Göğüsler son derece hassastır ve fark ettiğimiz herhangi bir anormalliğe karşı her zaman dikkatli olmalıyız. Göğüs ağrısı veya kaşıntısı farklı sebeplere bağlı olarak sık görülen belirtilerdir.
Ancak göğüs ağrısı veya kaşıntısının olası sebebi ne olursa olsun, doğru bir teşhis için doktorunuza danışmak büyük önem taşır.
Göğüs ağrısı ve göğüste kaşıntı endişelenmeyi gerektirmeyen bir şey olabilir. Ancak tam tersi olarak, ciddi bir soruna da işaret edebilir. Bu sebeple bu sorunun olası sebeplerini öğrenmek, düzenli olarak göğüsleri kontrol etmek ve bir şeylerin ters gittiği zaman doktora gitmek çok önemlidir.
En İyi Cevaplar