İyi geceler arkadaşlar. Yarın akşam bir ilişkiye giricem ve degra 100 mg kullanmayı düşünüyorum. Kullananlarınız var mı? Etkili mi? Yan etkileri neler?
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Degra yan etkileri yazıyor yaygın olanlara bakarsan sıcak basması kusma görme de bir problem vs gidiyor
Peki ayakta tutma konusunda başarılı mı
Ben kullanmadım bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayayım ama senin için araştırma yaptığım da baya yan etkisi var belki iç etmez yan etki belki yapar ama daha az yan etkisi olan ilaçlara yonelmeni tavsiye ederim
Aldım deneyeceğim umarım istediğimi verir yan etkilerini de yaşamam. Yarın konuyu güncellerim kullanınca zatrn. Teşekkür ederiöm yorumun için bu arada
Evet etkili. Yan etkileri baş ağrısı falan ama kral en az 3 4 saat kalktık halde gezersin
Dayıcım 5-5.5 saat birlikte olacağım kızla daha sonra yola çıkıcam yaklaşık 120 km yol gidicem daha sonra. Bu görmede falan yan etkisi var mı sorun yaşatır mı? Birde boşaldıktan sonra tekrar tekrar kalkıyor mu?
Teşekkür ederim üstadım benimde istediğim şey bu umarım bende de aynı etkiyi yapar. Birde ilişkiye gitmeden ortalama ne kadar süre önce kullanmalıyım?
Eyvallah dayıcım teşekkür ederim tekrardan gecen iyi olsun
Cevap
2Cevap
Zina yapma
Teşekkürler Murat Bey
Kullandın mı sonuç ne bi yan etki yaptı mı
Kullanmadım
Kullanırsanız tecrübelerinizi aktarır mısınız?
Gardas kullanacağımı sanmıyorum
Tercih meselesi tabiki. Ancak yukarda da belirttiğim gibi belli bir kesime yani kullanan kesime yönelik bir soru sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar