Hormon tedavisi nasıl yapılır? kadınlarda erkeklik hormonunun fazla olması? tüylenme?

yıllardır hormon bozukluğum var. doktora gidicem ama öncesinde beni tedavi hakkında bilgilendirir misiniz?
Lisede gittim doktora ama tedavi edilmedi. 15 yaşındaydım belki o zaman tedavi edilse çok başka olacaktı. şu an 23 yaşındayım. Liseden beridir aşırı kıllanma yaşadım sadece avuç içimde kıl yok, diğer yerlerede lazere gidiyorum yüzüme bile ama hiçbir işe yaramıyo belki 20 kere gittim aynı bölgelere. Göğüslerim küçük kaldı büyümedi. Cildimde yıllarca akneyle savaştım şu an pasifte olsa hala savaşıyorum. Saçlarım hep güçsüz ve kuru beyazlıyo aşırı derece. Cildim çok sert kuru ve kırıştığımı hissediyorum. Birsürü şikayetim var ve temelde ise ben kız olarak doğmuşum ama erkeksileştim hep. Kendi çabamla bakımla şunla bunla hep kızsılaşmaya çalıştım sadece görüntüde başarılı olunabiliyo. Ama artık lazerde sonuç alamadığımı görünce tekrar gitmeye karar verdim.
Tedavi süreci nasıl oluyo? Doktor bana şöyle yapıcaz dediğinde biraz bilgili olmak istiyorum. Doktorlara güvenim kalmadı zaten lisedeki o olaydan ama gitmek zorundayım. Hangi tür ilaçlar kullanmam gerekir önden beni bilgilendirir misiniz?
Hormon tedavisi nasıl yapılır? kadınlarda erkeklik hormonunun fazla olması? tüylenme?
Güncellemeler
+1 yıl
test sonuçlarım bugün çıktı, Diane35 gibi yan etkileri çok olan ilaçları kullanma taraftarı değildim, küçük bir bozukluk çıktı sorun olmayacağını söyledi. Bu hormon bozukluğu ilerde kısırlığa üremede zorluğa yol açar mı diye çok korkuyordum, doğurganlığım yumurta kalitem normalin çok çok üzerinde çıktı. İlaçlarla bu ayarlar bozulsun istemedim. Şimdilik hayıt tohumu gibi daha alternatif seçeneklere yönelicem. aynı süreçten geçenlere yardımcı olur umarım, baştan en kapsamlı testi yaptırın derim.