Sağlık İpravent spreyi her tıkandığımda kullanabilir miyim? satanistkesencat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İpravent spreyi her tıkandığımda kullanabilir miyim? Doktor nefes alıp vermekte zorlandığım için yazdı, ama günde kaç kere kullanabileceğimi söylemedi. Eczacı 4 kere dedi. Bilgisi olan var mı? İpravent spreyi her tıkandığımda kullanabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ortayakarışık01 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. 8 defa 1 puf a kadar çıkabilirsin. 1 3 Yorumla ortayakarışık01 +1 yıl Fazla tıkanma olursa ilacı değiştir Yorumla satanistkesencat +1 yıl Bir kaç bir şey sorabilir miyim rahatsız etmeyeceksem? Yorumla ortayakarışık01 +1 yıl Tabi sorabilirsiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 8 keze kadar kullanıyorum ben sorun olmazBu arada arkadaşım rica etsem sende bu sorum da fikrini paylaşır mısın önemli benim için?Hoşlandığım bir kız var ama? 0 0 Yorumla
Ballılokmam2000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Eczacıyım. 1 hafta kullanım süresi var 8 pufu geçirme 0 3 Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Hafta da Yorumla satanistkesencat +1 yıl 1 hafta sonra kullanılmaması mı gerekiyor Yorumla Ballılokmam2000 +1 yıl Evet çünkü etkisini kaybediyor Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eczacının dediğini uygula 0 0 Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Kullanabilirsin 0 1 Yorumla satanistkesencat +1 yıl Yani 4 kereden fazla kullanabilirim doğru mu? Yorumla
En İyi Cevaplar