Selam, durumunu önceden paylaşmışsın bilmiyorum şu an aktif misin ama. Bende de aynı hastalık var ve kötü olan şu bu hastalık benim yemek boruma ve mideme indi bilmiyorum nasıl iyileşeceğim ilk başta sadece bademciklerimde var sanıyordum bademciklerimi aldırdım sonradan anladım bu hastalık tüm yutağım da var yaklaşık 3 yıldır müzdaripim 20 kilo verdim zararlı her şeyi bıraktım konuşmayı neredeyse tamamen bıraktım sesim de acıyor çünkü. Son çare benimle aynı hastalığa sahip olan insanlarla karşılaşmak o yüzden yazıyorum sana. Geçmiş olsun umarım atlatmışsındır durumun nedir?
fotoğraf mide bulandırıcı değil. önce orda anlaşalım... 15 gündür süren bir yutma zorluğun varsa, bir doktora gitmekten başka çaren kalmamış... git ve kontrol ettir.
Gittim kaç doktor gezdim fakat sorun ne bulunamıyor bir türlü kafayı yiyecegim 😩
o zaman gırtlak taraması yapılmalı... hemde hemen
KBB yapıyor değil mi onu
evet... KBB... git ve en baştan anlat...
fotoğrafları çektiğin cihazda oldukça kaliteli bir cihazmış :) maşallah her detayı net çekmiş :) bir garip oluyor insan :)
Ahaha xiaomi 6 performansı diyelim🤣
valla o kadar net ki, farklı algılar yaratıyor insanda ;)
bence doktora git. sonrada diş doktoruna. işin piri lazım
Dış doktoru neden
Cevap
3Cevap
Şikayetiniz geçtimi acaba bendede uzun zamandır var ağrı yanma geçti fakat görüntüsü kaldı bazen kuruluk hissediyorum sadece
Dislerini fircarken dilinide fircala ya
Fircalamadigimi nerden biliyorsun! Bakmaya tenezzulun yoksa gidebilirsin
Fotografta dilinde yemek kalintisi varmis gibi sarilik duruyo ondan dedim niyetim seni kirmak vs degil yanlis anlama sakin
O sarılık damakta da var bir hastalığın belirtisi olabilir yoksa dilimi ve dişlerimi fircaliyorum ona rağmen ağzım iç açıcı değil hala. Sorun değil yanlış ifade ettin kendini diyelim 👍
Farenjit
Nerden biliyorsun
Bende kronik ordan biliyorum
Sen de ne gibi belirtiler var peki? Ve onerebilecegin birşeyler var mı geçmesi için 👍
Majezik boğaz spreyi kullanıyorum genelde
O kırmızı yangılı boğaz halini rahatlatıyor ama doktora gitmek lazım
3 çürük var dişinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?