Yağ yakım serisinden sonra bu şekilde insanların dikkatini çekicek bir yazı yazmak istedim.
Günümüz Türkiye'si ve Dünya iş adamları daha fazla para kazanma hırsı ile üretikleri yiyecek, içecekleri ve giyisileri daha fazla ve hızlı bir şekilde üretmek için ve maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar, artık Dünya öyle bir hâl aldıki en ucuz şey insan sağlığı oldu.
Gelelim tavuğun erkekler üzerindeki etkisine fabrika usulü yetiştirilen tavukların daha hızlı büyümesi ve daha çok büyük gözükmesi için östorojen yani kadınlık hormonu verilir bu hormonu vermelerinin sebebi insanların ve hayvanların vücudunda su tutmasıdır. Erkek birey eğer çok fazla tavuk tüketirse ( özellikle göğüs) vücudunda östorojen hormonu yükselecektir. Belki bunu başlarda ayırt edemezsiniz sonrasında belirtileri başlar.
Başlıca belirtiler: -Ses incelmesi -Göğüslerin, kadınlar da büyüdüğü şekilde büyüme ( jinokomasti) -Kalçada yağlanma -Dizi veya film izlerken ağlama hissi -Fazla duygusallaşma gibi...
Sakın bu söylediklerimden sonra tavuk yedikten hemen sonra bunların olacağını düşünmeyin, yağ oranı %15 'ın altında olan hiçkimsenin başına böyle bir şey geleceğini düşünmüyorum, yağ oranı 15 in altında olan erkeklerde testosteron üst düzey salgılanır ve östorojen bu şekilde baskılanır. Eğer çok kilolu yağlı iseniz uzak durun. Haftanın her günü her öğünü tavuk yemek hem metabolizma için hemde hormonlar için çok zararlıdır.
Bu yazıdaki kast edilen tavuklar fabrika kafes türü yetiştirilen ve ambalajla satılan tavuklardır. Köy ve organik tavuk şeklinde yiyeceğiniz tavukların size hiç bir zararı olmaz.
Market tavukları erkekleri kadınsılaştırıyor mu? Neden market tavuklarına sağlıksız deniliyor?
Dogru bir tespit. bilinçli ve sistematik dna ile oynuyorlar sadece 1 örnek verecegim binleece var. buyrun okuyun araştırın.
Florürlü diş macunları, bebek mamaları, hazır çorbalar, tavuk bulyon, gazlı içecekler, hazır meyve suları, paketli veya işlenmiş gıdalar, anestezi kimyasalları, birçok sigara Epifiz Bezi’ni köreltmek için piyasaya sürülmüş tüketim maddeleri içerisinde yer alıyor.
Florür’ün yalnızca Epifiz Bezi’ne zararı yok. Sağlıklı bir bedene giren florürün vücuttan ancak %60’ını idrar ve ter yoluyla attığı geri kalanınınsa kemiklerde ve beyinde biriktiği ispatlanmış. Bebek ve çocuklarda ise durum içler acısı; onlar aldıkları florürün yalnızca %20’sini vücuttan atabiliyor. Bu da henüz en aktif ve ham halinde olan Epifiz Bezi’nin o yaşlarda kapanmasına ve bu şekilde algı yetisi düşük, ebeveynlerine karşı merhametsiz nesillerin ortaya çıkmasına neden oluyor. batıda yasak olan florur bizde diş macunu olarak gururla sunuluyor ve kimse sorgulamiyor !!!
organik tüketim kuruyemiş ve et ve süt ürünleri fiziksel olarak kas kütlesi artırır testesteron artışı sağlar buda sizi daha güçlü ve daha dik ve daha özgüvenli olmanızı sağlar
Ulağn InşaAllah gerçekten hukuk felan okumuyosundur. Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama artık yeter yorumunu sildim belki anlarsın. Bide diyoki eşcinsellik doğuştan gelirmiş seni okutan hocanın taaa... Senin gibi cahiller yüzünden ülkem bu halde yaa çıkarın şu at gözlüklerini artık okuyun biraz yaa okuyun dinin ilk emri oku yaa şu çok basit olan yazıyı yazmak için 5 tane makale okudum 3 tane sağlikçıya sordum sende kulaktan dolma bilgilerle gel burda ahkam kes. Kafanın tasına koyayım senin.
En İyi Cevaplar