Arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir acayip unutkanım hatta o kadar ilerledi ki bazen biri adımı sorduğunda düşünerek cevap veriyorum. Koyduğum her şeyin yerini unutuyorum. bu durum ciddi bir rahatsızlık mıdır? Karşılaşan var mı bu durumla?
#Subarusti

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Öncesinde zaten muayene olacağını varsayıyorum... Zamanında aynını yaşamıştım. Kan değerlerim de gayet normal çıkınca tamamen psikolojik olduğuna kanaat getirdik. Yaklaşık bir kaç sene devam etti, hatta devam ediyordu ki beni aşırı üzen, stres altında bırakan durumlardan keskin bir kararla uzaklaşma kararı aldım. Bu süreçte doktor yardımı almadım ama alsam belki daha kısa sürede faydasını görebilirdim sanırım, emin değilim.
Sonuç olarak şükür şu an gayet iyiyim, kafam rahat, resmen zihnim açılmış hissediyorum. Dalgınlığım da geçti hem ve unutmuyorum da kolay kolay. Bomba gibiyim yani:))
bı ara kelimeleri unutup el hareketleriyle konuşmam da cabası... bildiğin aksanımı zor toparladım hala var ama düzelme aşamasında:))
yani ciddi sağlık problemin yoksa (olsa da aşmak zor olmasa gerek) seni üzen durumların üzerine gitmelisin
tecrübe tested sj
Elbette. En basitinden, vitamin eksikliğinden dolayı olabilir. Bir doktora gözükmek lazım.
Geçmiş olsun ciddi bir durum olsa gerek, umarım kısa sürede rabbim şifanızı verir..
Ben sadece aşırı stres ve üzüntü yaşadığımda kafam dağınık olduğu için her şeyi unutabiliyorum
48 yaşındayım hicbirseyi unutmam 50 kusur kadınla birlikte oldum hepsinin ismi dün gibi aklimdadir
Adamsın yeğenim yeni kadınlar yeni tenler her zaman iyidir ver bunlara kuskuyu sesleri kesilir geçmiş olsun sanada
Cevap
11Cevap
Bazen önemli şeyleri unutuyorum ama bazende detaylarına kadar hatırlıyorum.. ne çeşit bir insanım kfjfj
1 hafta su içmeyi unutman dileğiyle jskksks
Kdkhkf
Bu kadarı ciddi bir hastalığı tetikliyor bir doktora gözük
Kan tahlili yaptirmalisin genelde b12 veya d vitamini eksikliğinden kaynaklanabiliyor
Bir doktora gitmektefayda var bu şekilde ç ok zor tanı önemli! Herşey olabilir çünkü
B12 eksikliğinden. Ölçtürebilirsin bunu ona göre de dozunu ayarlatıp kullanırsın :)
Ben hastanenin dahiliye bölümü bakıyor diye duymuştum.. bir araştır istersen
Rica ederim🙂
B12den...
Alzheimer hastaligina kadar gider. Ciddi bir durum dikkate alsan iyi olur
3 senedir aynı sıkıntıyı yaşıyorum çözüm arayışında bulunmadım.
alanında uzman olan birine sorabilirsin ama benim gibi sıradan insanlar dahi ciddi bir hastalık olabilr kanaatine varabilir
Bende unutkanım senin gibi. Gün içerisinde su içmeyi unutuyorum bu bile başıma sorun açmaya yetiyor.
İleride alzheimera kadar götürebilir ciddi bir sorun.
Öyledir, dikkat edilmesi gerekir.
Migreninde var mı donem donem?
B12 eksikliği olabilir
Evet beyinsizlik olabilir
Bunama hastalığına kadar yolu var
Doktora görünmekte fayda var
Değil.
Evet.
İyi değil
Bir doktora görün istersen 😔
Nörolojiye git sonuçta beyinle alakalı, bana da haber ver😔
Merak ediyorum