Psikoz şizofreni hastalığı kaç senede geçer?

İyi geceler. Gecenlerde özelde psikiyatri doktoruna gittik bir saat için birsuru para aldı bizden ama hiçbir faydasi olmadi.Hicbirsey söylemedi ağzını açıp. Ne biçim bir doktor anlamadım. Ben nasıl iç sikintilarimdan kurtulacak bilemiyorum. Ailesel sıkıntılarım var bir mesleğim yok kaç yaşına geldim. Sağlik sorunlarım var. Yine birçok pis insana inandım adam yerine koydum adam sanıp sapik çıktılar kullanildim ve ben bu yaşadığım şeyleri atlatamiyorum bilmiyorum ne dersiniz ama dindar bir ailenin çocuğuyum din okulunda okudum kendim de kapaliyim ama neden kullanildigimi neden o insanlara inandigimi niye bu denli saf olduğumu anlayamıyorum bu safligim yüzünden intihar etmeyi bile düşünüyorum bazı beni kötü gören böyle sürekli aynı tip erkeklerin karsima çıkması beni çok yordu o kadar yordu ki.. Dayanacak takatim kalmadı artık. Hastaligimi atlatamiyorum psikoz şizofreni çok zor hayattan yaşama ümidim yok umudum yok kalmadı. Ve insanlar da o kadar kötü ki vampir gibiler seni biyerden sömürmek istiyorlar ayağını kaydırmak istiyorlar sürekli Allahsizlar. Allah belalarını versin diyorum keşke hepsi ölse iyiler öleceğine onlar ölse ama onlara birşey olmuyor kötü insanlara.
Psikoz şizofreni hastalığı kaç senede geçer?