arkadaşlar tanıdığınız koah hastası var mı yaşam süresini etkiliyor öu bu hastalık lütfen yardımcı olun
öldürür
süründürür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok süründürür direk öldürmez acı çektirerek öldürür bugün ölücem yarın kesin ölücem dersin ama 1 yılın böyle geçer
illa öldürür mü yani çok korkuyorum babam koah
Önce süründürür sonra da öldürür keşke direkt öldürse de süründürmese dersin
ya allah korusun babam o benim
Halam koah hastası ama hala günde bir paket sigara içiyor krize giriyor...
babam da öyle😢
Cevap
5Cevap
Çektiren bir hastalık.
ölümcül mü peki😢
O hastalıkla çok uzn yıllar yaşayanı gördüm. Ölümcül denemez ancak durdurulması olmadığı için ileriki evreler sıkıntılı.
teşekkür ederim yorumun için allah herkese şifa versin
amin. bir kanser değil ama hafif öksürük gibi sendromlarla başlat, iyi bir tedavi yöntemi izlenirse yavaş seyir gösteren bir hastalıktır. Anca hastalığın kuluçka dönemi olmadığından uykuya yatmaz.
biliyorum hiçbir zaman geçen bir hastalık değil babamda da nerdeyse ben doğduğumdan beri öksürük problemi var ve bu kış ayları ona hiç iyi gelmiyo sürekli hasta oluyo ama yazın çok iyi sanki hiç koah değilmiş gibi
Çok geçmiş olsun ancak araştırmalat ümit verici, umarım şifa bulunur.
teşekkür ederim yorumlarınız için tekrardan
Öldürüyor tabi içmeyin sigara falan
gel de babama anlat bunu adam dinlemiyo
allah rahmet eylesin ama koahla kanserin bir alakası yok ikisi farklı şeyler 20-30 yıl yaşayan koahlı hastalar bile gördüm sizin anneniz kaç yaşında vefat etti?
benim halam koah yüzünden öldü
günde 4 paket içerdi
allah rahmet eylesin ama korkuttun iyice beni kaç yaşında vefat etti halan
Önce süründürür sonra öldürür
allah göstermesin ya hastalık çok zor
Nefes şeyleri takıyolar
o raddede değil babam ama bazı ilaçları var bu astım hastalarının kullandıklarına benziyo
inşallah ama doktor biraz ilerlemiş demiş ve sağolsun babam sigaryı elinden düşürmüyo azalttım baya diyo ama bırakmıyo o yüzden korkuyorum
ikna etmeye çalışıyorum bakalım yorumun için çok teşekkür ederim bu arada❤
Süründürür sonra öldürür
Süründürür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar