Boy 182/Kilo 75 : Aslında çoğu kişi normal desede kalın geliyor bana bu baldır/kasık kısmını nasıl eritebilirim.
Simdiden teşekkür ederim..
Simdiden teşekkür ederim..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sumo squat iyi gelebilir. Ama bu egzersizi yaparken beslenmeye oldukça dikkat etmek lazım, yoksa incelmez olduğu gibi kasa çevirir.
Teşekkur ederim, dikkate alacagim bu sürecte daha agirlikli proteinmi yoksa daha azmi protein seklinde beslenmeliyim?
Ağırlıklı proteine lüzum yok. Zaten squat aynı zamanda kasta geliştirecektir o yüzden gerektiği kadar almanız kâfi..
bol bol su eksik olmasın.
Ve bu harekete başlayınca birkaç gün bacaklarınız ağrıyacaktır, üstüne gidin mutlaka, bırakmayın ayrıca her gün biraz daha arttırın sayıyı.
Tekrardan tesekkur ederim
Rica ederim.
İnce bacaklı erkekler çirkin duruyor sanki gövdesinin altına kürdan sokmuşsum gibi kilo falan verme inceltme
amacım ip ince yapmak felan degilde yinede biraz gitse sanki fena olmicak 😂
Kardeşim yapacağın en iyi spor yürümek ve yüzmedir. Diğer yapacağın her şey kas yapar ve şişirir.
günde en az 12000 ile 25000 arası adım atıyorum üstadım, ama basen kalca kasık halen fazla geliyor.
Tek seferde 45 dakika yürümelisin. Ara vermeden. Glükoz vücuttaki depolardan bitince yağları yakar. Ne tesadüf ki bacaklara en yakın yağ da bizim yakmak istediğimiz yağlar 😉
Kalori açığı vererek yağ yakımı gerceklestirirsin günlük 250-300 kalori açık versen sana yeter
tesekkürler.
Cevap
0Cevap
Erkek dediğin baldirli olur cnfjf
heyt gidim hey dert oluyor ama başka seylere 😂
oturunca cok duruyor kalkınca baya ince 😂
derdim kalmadı bende bunu dert edineyim dedim 😂
kadında belki sorun yokta erkekte kalın olması kötü bea, uygulamalara bilemiyorum ya kalinlastiriyor tersine
Sen kız misin ne dert ediyon bunuu
farkli nedenlerden dolayı birazda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar