Bepanthol dudak kremi kullan öncelikle derin çatlaklar biraz kendine gelsin düzelsin diye sonra bal ile şekeri karıştırıp bir peeling yap her akşam gün boyu da tekrar bepanthol kullan bir kaç güne dudaklarında bir şeycik kalmaz. Dudak bakımı önemlidir😉 geçmiş olsun
Sanırım mikrop kapmış dudağın. Gereginden fazla şiş gözüküyor. Herhangi bir nemlendiriciyi akşamdan bolca sürüp sabah bakabilirsin. Belki faydasi olur.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hametan sürüyorum iki gündür hic faydası yok 😢 ve ciddi sekilde sis
Bence bir cildiye uzmanına görün. Bu kadar şişmesi normal gelmedi bana. Mikrop kaptıysa kalıcı hasar olabilir sonrasında. Ve bu üzücü olur senin acından. :(
Havalar soğuk ondan çatlamıştır. Bence. krem falan sürebilirsin. Her insanın başına gelen bir durum. Yani geçici bir durum. Çok rahatsız ediyorsa gidip doktora krem falan yazdırmalısın.
Uçuk kremleri var ama onun yerine enfeksiyon giderici uçuk söndürücü sarımsak sür. Süt ve vanilya bal sirke veya nane yağı iyi gelir Ve buz tedavisi uygulamalısın 😊😉
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sarımsak denedim ve limonla şeker yakıyor daha kötü oluyoe
Vectavir krem kesinlikle tavsiye ederim çok hızlı çözüm ve çünkü birde daha onlar çatlayacak daha çok canın yanacak bu arada öpüşerek yazan arkadaş sen hiç acısını görmemişsin o dudak ile değil öpüşmek çay bile içerken canı yanar adamın 😂
benimde dudaklarım dolgun ve o kadar çabuk kabuk tutuyor ki.. bunun için balla şekeri karıştırıp peeling yap dudakların şu an sert olduğu için ufak bir acı vercektir ama dayanılmıcak bir şey yok sonra herhangi bir nemlendirici sür kurudukça geçer
En İyi Cevaplar