Fazla kilosu olanlar bunu kafaya çok taktığı zaman kilo problemi artar mı? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Stres bazı bünyelerde mideye vurur iştah keser bazı bünyelerde tam tersi iştah açar.. yapıya kişiye metobolizmaya göre değişkenlik gösterir bu durum.. Fakat çoğu kişide stres midede agrilara yanma ve bulantilara yol açar iştah keser.. ben 1.88 boy 91 kiloydum bir duruma üzüldüm stres yaptım 2 haftada 87 kg gördüm sonra yine toparladım
23 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir ara strese girmiştim strese girdikçe hep birşey ler yiyordum sinirden ama zayifim diye etki etmiyordu oda ayrı
- +1 yıl
@birgaripyolcu0 sen kilo alan taraftasin bu daha iyi aksi türlü mide ağrıları kramplar ve bulantilar oluyor.. mesela çok heyecanlanmak çok korkmak veya stres yapmak gibi durumlarda..
- +1 yıl
Evet aynen
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
.
Evet mutsuzluk sizi daha fazla yemeğe zorlar.
Yemek yediğimizde mutluluk hormonu salgılanması artar.
Daha çok yeriz. Ama sonra pişmanlık duyarız.
Kötü sarmal böyle devam ederken daha çok kilo almış oluruz.
.00 Yorumla
- +1 yıl
Evet artiyo ben yaşamıştım. Kilom vardı biraz ve vermek istiyodum yemek bile yemiyordum sırf kilo verebilmek için sonra daha fazla aldım günlük sadece 3 lt su icmeme rağmen onun için dengeli beslenip duzenli spor yailir ve belirli saatlerden sonra birşey yenmez ve icilmezse eğer zaten kilo veriliyor.
00 Yorumla
Stres = yemek = kilo alma.
Hirs = irade =kilo verme.
Nasil bir insan oldugu ile alakali.
Kilolarindan kaynakli kilo vermek icin hirs yapar. Iradeli olur kilo verir.
Kilolarindan dolayi stres olur. O da daha da yemek yemege iter. Kilo alir32 Yorumla- +1 yıl
oooo helâl
- +1 yıl
olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
Kanka bol su içip meyve sebze ağırlıklı takılmalarını tavsiye ederim diyet programı falan yalan can boğazdan gelir ama meyve ve su çok önemli zayıflamak ve sağlık açısından
10 YorumlaHer şey psikolojiyle alakalı olduğundan dolayı bu tür konularda evet diyebiliriz. Sonuçta her şey senin elinde ve sen de bitiyor. Ne düşünürsen onu çekersin. 🦊🌸 Olumlu düşün olumlu şeyler olsun!
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kafaya taktigi zaman o diyetlere dayanabilip kilo verebilir. Yalniz diyet yaparken dusunmemek gerekli.
00 Yorumla- +1 yıl
Yapı gereği bazı insanlar şişman oluyor çabuk kilo alıyor bunun yapıyla alakası var kafaya takınca değil bence
00 Yorumla - +1 yıl
3 ayda 21 kilo verdım. Kafaya takmak şartlanmakla alakalı
02 Yorumla- +1 yıl
kafaya takmak ile şartlamak sanırım farklı şeyler
- +1 yıl
Ne kadar cok kafaya takarsan o kadar kendını koşulluyosun ama. Çevremdekılere sureklı kilolarımla dalga geçin bile demiştim
- +1 yıl
Artar pozitif düşünerek daha sağlıklı kilo veriliyor
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç etkilenmez aksine kilo alırsın yemeğini düzene koy gerisi gelir
00 Yorumla - +1 yıl
Kafasına takıyor belirli bir süre sonra veriyor azimliyse
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Onu bunu bilmem de annem babamı kafasına takmıştı ayda 6 7 kilo vermişti üzüntüden 😒
00 Yorumla - +1 yıl
Psikolojinin bir etkisi var mı bilmiyorum ama insanin psikoloji sini bozduguna eminim
00 Yorumla - +1 yıl
Yeme bozukluğuna doğru gidiyor o mesele.
00 Yorumla - +1 yıl
Kendini sevmen lazım vermek için
00 Yorumla - +1 yıl
Kilo sıkıntısı yaşayan herkes bana ulaşabilir
00 Yorumla Fazla kilomu kafaya takarak 28 kilo werdim.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben taktığım zaman veririm mutlaka
00 Yorumla - +1 yıl
Hep sabit ne iniyor ne çıkıyor ama çıkıyor yani
00 Yorumla - +1 yıl
Azimli olursa verir
00 Yorumla - +1 yıl
iste bu
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kafaya takarsan, daha çok kilo alırsın.
00 Yorumla - +1 yıl
Takmamak lazım