Sağlık İdeal kilo tablosunda senin durumun nedir? Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl Güncel İdeal kilo tablosunda senin durumun nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. canımız sağ yaşıyoruz işte başlıcam bu tablolara öfff 1 1 Yorumla Benfero79 +1 yıl Moralini bozma iki geyik yeri burası önemli olan senin mutlugunun Yorumla
carpediem39 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. İdeal kilo diye birşey yoktur bu uydurmadir birçok vücut geliştirmeci buna en iyi örnektir 0 0 Yorumla
cikolataliviski1470 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl arada bos kalan değerler ne araf mi 0 12 Yorumla Benfero79 +1 yıl Ona yakın deger Yorumla cikolataliviski1470 +1 yıl 163 65 kilonun değeri yok mesela Yorumla Benfero79 +1 yıl 165 say sen onu 163 var Yorumla cikolataliviski1470 +1 yıl aa boyum uzadi sjsne Yorumla Benfero79 +1 yıl Daha ne istiyorsun Yorumla cikolataliviski1470 +1 yıl 5 kilo vermem lazjm Yorumla Benfero79 +1 yıl İyisin iyi seni seven öyle sevsin Yorumla cikolataliviski1470 +1 yıl yok ben kednkmk cok zayif değil ama bundan bir 5 kilo zayıf seviyo. Yorumla Benfero79 +1 yıl Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. yeter ki mutlu ol Yorumla cikolataliviski1470 +1 yıl tskler😊 Yorumla Benfero79 +1 yıl Kafaya şapkadan başka bir şey takma Yorumla cikolataliviski1470 +1 yıl tm tm Yorumla
_İmpos-sible_ Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl 1.65. 65 .. 1 3 Yorumla Benfero79 +1 yıl Normali bulmuşsun Yorumla _İmpos-sible_ +1 yıl 5 kilo gitmeli aslında. Yorumla Benfero79 +1 yıl Sen bilirsin yine de iyisin Yorumla
azra_suu Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Normal ama boy da benim boyum yok. 0 2 Yorumla BenBenimmSenKimsinn +1 yıl Boyuna en yakın olan boy ölçüsüne bakabilirsin hoş senin bakmana da gerek yok ya Yorumla Benfero79 +1 yıl Boy kac Yorumla
liejo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 898 cevap paylaştı. 184 88 kh 1 1 Yorumla Benfero79 +1 yıl Vay normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
canımız sağ yaşıyoruz işte başlıcam bu tablolara öfff
Moralini bozma iki geyik yeri burası önemli olan senin mutlugunun
İdeal kilo diye birşey yoktur bu uydurmadir birçok vücut geliştirmeci buna en iyi örnektir
arada bos kalan değerler ne araf mi
Ona yakın deger
163 65 kilonun değeri yok mesela
165 say sen onu 163 var
aa boyum uzadi sjsne
Daha ne istiyorsun
5 kilo vermem lazjm
İyisin iyi seni seven öyle sevsin
yok ben kednkmk cok zayif değil ama bundan bir 5 kilo zayıf seviyo.
Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. yeter ki mutlu ol
tskler😊
Kafaya şapkadan başka bir şey takma
tm tm
Tam idealim..
177 boy.
1.65. 65 ..
Normali bulmuşsun
5 kilo gitmeli aslında.
Sen bilirsin yine de iyisin
Normal ama boy da benim boyum yok.
Boyuna en yakın olan boy ölçüsüne bakabilirsin hoş senin bakmana da gerek yok ya
Boy kac
Ahaha ben yokum 🤣🤣🤣
184 88 kh
Vay normal
Normal
Normal 💃
Ben normal
ideal kilomdayım