son birkaç aydır damağım da hiç yara yoktu birkaç gün önce diş tellerinden dolayı ağzım da yara çıktı büyüdükçe de büyüyor konuşurken sürekli acıyor ne yapmam lazım (mum kullanmıyorum artık)
Ne yazık ki tek çare mum kullanmak arada yara yapması normal ben kullandığım dönem tel kırılıp diş etime batmıştı takside sinir krizleri geçirecektim yolda geçen o 15-20 dakikada :D Geçmiş olsun maalesef o çile kolay bitmiyor kdjdks
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
nasıl becerdin teli kırmayı , mum buldum bu arada karıştırdım evi rahatladım :D
Basketbol oynuyordum okul takımında maçta ağzımın ortasına geldi top hem tel kırıldı elimi atınca diş etine battı hem de kanadı falan öff çok kötüydü :D Sevindim bulmana nfnds
Gösterir miyim sence jdbdkx annemden babamdan bile sildim o hallerimin fotoğrafını kimsede kalmasın diye😁 Çok aşırı bozukluk yoktu dişlerimde 1 yıl kullandım zaten sadece ama tellerim renkliydi her ay değişiyorlardı mavi yeşil falan dmdndms yine utandım
Kurşun kalemlerinin arkasında silgi oluyor onunla o batan sivri kısımlarını kıvırabilirsin. Tuzlu suyla ağız garagarası yapmanda fayda var ama mum kullansan daha iyi olurdu
En İyi Cevaplar