💜 Gittiğim geziden, sırf onu aramak için çarşıya gidip aktardan aldığım doğal Karadut özü..😋 "Karadut çok iyi bir antioksidandır. Antioksidanlar bağışıklık sistemini güçlendirmesini sağlarlar. A vitamini, K vitamini, B grubu vitaminleri, demir, potasyum ve fosfordan zengindir. Dut aynı zamanda antosiyanin, lutein, ksantin ve beta-karoten gibi önemli antioksidanların kaynağıdır."Benimkiler: Karadut suyu & yoğurt 😋💜Kırmızı meyveler💜ben😍 🍀 #Vildan1903 🏁
💜 Karadut özü sever misiniz? 🍓🍍🍉🍊🍇🍏🍒🍐🍑🍌 Severek suyunu içtiğiniz/yediğiniz "meyve" hangisi?
yahu malina derler bulgaristanda burdaki adı ne bilmiyorum, oraya gidince yerdim, şu böğürtlen var ya onun ekşi değil de tatlı olanı, efsane güzel tadı vardır, kokusu falan şahanedir, ona bayılıyorum işte, diğer meyvelerle de karıştırıldığında mükemmel aroma oluşturur.
karadutu yemeyi seviyorum ben ya. urmu dut derler bizim burada ellerim kıpkırmızı olmasından zevk alırdım ama bu yaz yiyemedim:) Suyuda lezzetli ve faydalıdır.. En favori içeceğim ise limonata :)
En İyi Cevaplar