Supradyn Energy Fast Action kullanan var mı?Günaydın 🌺 Aslında kendimi enerjik hissediyorum, ama spor yaparken daha iyi olmak için destekleyici bir multivitamin kullanmayı düşünüyorum. Önce Supradyn All Day geldi aklıma, ama Supradyn Energy Fast Action adlı ürünün içeriği günlük değerleri %100 karşılıyor diye onu mu kullansam dedim.
Bir de iştah açtığı söyleniyor, o normaldir. Ama beslenme kontrolü varsa durduk yere sadece bu vitamin desteğini almak kilo aldırır mı? Deneyimi olanlar bilgi verebilir mi, ne gibi etkilerini gördünüz?
Onun yerine yeşil mercimekle ıspanağı karıştırıp köfte yapmak daha sağlıklı olur.. bir de limondaki c vitamini daha güvenilir.. çünkü sizin vitamin zannettiklerinizin içinde insan doğasına uymayan kimyasallar da var.. Bu hapı önermiyorum.. bağışıklık sistemine zararı oldu bir hastamıza.. ama illa ki kullanmam lazım diyorsanız da balık yağı öneririm.. bir de akşamları yatmadan önce ceviz ve kuru üzüm..
Multivitamin ürünlerini tavsiye etmiyorum. Tavsiyem mineral ve vitamin degerlerini de içeren detayli bir kan tahlili yaptirip eksik olan destekleri hekim recetesi ile almandir. Sağlıklı yaklaşım budur bence Konunun uzmanı bir arkadasim da bunu tavsiye ediyor.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
B vitamini eksikliği için verilen hap uyku yapıyor diye hiç kullanamamıştım. O yüzden bunlara yöneldim
Bunlarda genel bir destek var. Mesela kaninizda yeterli ya da yüksek olanı daha da yükseltecektir. Ya da çok az olan vitamin ve mineralleri yerine koymak için yeterli olmayabilir. Multivitaminlerin verdigi enerjik olma hissi bence biraz düşünülmesi gereken bir durum. Sürekli kullanilmamali. Ama bu ürünü illa ki alacagim ve devamli kullanacagim dersen İstanbul Tahtakakede bu tarz ürünleri ucuza, ve çok satan eski bir eczane var. Orayi sana tavsiye ederim. Eczanede mesela 90 liraysa oradan 70 e alırsın gibi..
Daha dün derste gördük ya ne kadar zararlaymış bu ilaçlar , şöyle ki normal enerjin 10 iken bunu kullandığında 100 oluyor ancak bir kaç saat sonra enerjin -30/-40 lara düşüyormuş ki bunu söyleyenlerde bu ilaçları kullanan kişiler o nedenle kullanmayın derim
Kullanıyorum tatlım.. vitamin takviyesi olarak 2-3 ayda bir kullanırım.. enerjim iyidir ama.. daha enerjik ve zinde oluyorum ve kalkıyorum sabahları..🙆🏻♀️ süperr bence tavsiye ederim😜👍 ha.. bu arada sadece kilo yapıyor biraz.. iştah açtığı için..😏
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 Onun dışında ödem yapmıyor mesela dimi?
Rica ederim tatlım..☺️ Yok canım yapmıyor.. ztn vücudunda ödem varsa da bol su içerek bunu ortadan kaldırabilirsin.. sadece vitamin değerleri yüksek ya ondan kilo yapabiliyor.. sürekli kullanmak yerine 1 ay kullan 2-3 ay ara ver içme.. ztn sürekli kullanılmıyor dr. larda önermiyor. Her 1 ay kullanımda 1-2 ay ara verdiriyor arada. Her ne kdr vitamin olsada fazlası zararlı cnm🙂
@altınkalem kullanıyorum ve alıyorum.. bu dışardan alınan vitamin takviyeleri için geçerli bir durum.. ve yüksek değerli olduğu için ister istemez alıyorsun tatlım🤷🏻♀️
Bunlar enerji vermez arkadaslar paranıza yazık olur :) enerji veren şeyleri biliyorum ama satıcı gibi görünmek istemediğim için yazmıyorum ya kandirilmayin diye uğraşıyorum biri çıkıyor şu ürün zayıflatıyor biri çıkıyor bu kilo aldırıyor içeriğinin bile ne olduğunu bilmeyip psikolojik olarak aldatilmayin
bence bu ürünün kadın vitamini olan resimdeki ürününü kullan kadınlar için özel üretiyorlar erkekler için özel ayrı ayrı kullanan tanıdıklarım var çok memnunlar
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu çok başarısız bir içeriğe sahip. Kötü bir ürün.
kullandın mı ki kötü dedin anlamadım bilmiyorum ben kullanmadım benim cevremde kullanan kadınlar var çok memnunlar yoksa sen yukardaki ürünün satıcılarındansında ondan mı direk bunu kötüledin :)
Kullandım. Çevremde de kim kullandıysa memnun kalmadı. Ben kullanmadan yorum yapmam. Supradyn, eczanelerde satılıyor. Herbalife gibi kişisel satışı yok.
bir gibi şeylerde içerikte mutlaka ginseng olmalı😇 Ancak potasyum içeren ilaçlar kullanan kişiler kalp ve damar rahatsızlığı olanlar kesinlikle uzak durmalı!
vicuda lazım olan şeyleri doğal besinlerle bulmak gerek gayet güzel kuruyemişler doğal şeyler var enerji veren ama malesef onlara başvmuyor sağlıklı yaşamıyor bu tarz şeyleri arıyoruz
En İyi Cevaplar