Sağlık Çene ve elmacık kemiği belirginleştirme ameliyatı yaptırmak istiyorum. Yüz hatlarımın bu ameliyata ihtiyacı var mıdır? AlperTungaKaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yüz hatlarımın belirgin olmaması olmaması kafama takıldı.Opr. Doktor bey ile bu konuyu görüştüm ve bu operasyona ihtiyacım olmadığını söyledi. Sizin düşünceniz? Çene ve elmacık kemiği belirginleştirme ameliyatı yaptırmak istiyorum. Yüz hatlarımın bu ameliyata ihtiyacı var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kivircikask Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Öncelikle bu ameliyatı olmak istemenizdeki sebep nedir, görsel olarak mı rahatsızlık duyuyorsunuz yoksa size kullanım açısından bir sıkıntı mı yaratıyor çeneniz 1 2 Yorumla Kivircikask +1 yıl Bu konuda biraz bilgim var elimden geldiğince yardımcı olabilirim size Yorumla AlperTungaKaptan +1 yıl Görsel olarak hanımefendi. 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence boş ve gereksiz şeyler için ameliyat olmak çok saçma her türlü riski var bıçak altına yatıyosun sonuçta pişman olursun 0 0 Yorumla
Boşbelesdahi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Trajikomik bir olay doktora bak gozle gormeden resimden anlamis git adam akilki gorun duzgun bir estetik uzmanina 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. ne gereği var ki onlar belli olunca farklı bir şey mi olacak? Senin kişiliğin ve kültürün önemli bunu unutma. 1 3 Yorumla AlperTungaKaptan +1 yıl Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. 😊😊 Yorumla mehcab +1 yıl Rica ederim. Yorumla mehcab +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
isimsiz_bir_üye Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl vayy doktoru gözüm tuttu.. para manyagi olsa sana bir sekilde yaptirirdi bu ameliyati 1 0 Yorumla
ismalnfc Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Yanlış anlama ama bence var çenen belli olmuyor başkasına danış derim 1 0 Yorumla
engin_dolphin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl 😂 hacı. Çok feminemsin üzgünüm. Benim yüz hatlarımı görsen korkudan altına edersin 0 6 Yorumla AlperTungaKaptan +1 yıl Yok artık.. Feninem de olduk 😂😂 Yorumla engin_dolphin +1 yıl İstersen atayım foto mu gör 😄 Yorumla AlperTungaKaptan +1 yıl Teşekkür. 😂😂 Yorumla engin_dolphin +1 yıl Kilo ver bir de gıdını aldır biraz fark eder Yorumla AlperTungaKaptan +1 yıl 179 boy, 79 kg 😂😂 Yorumla engin_dolphin +1 yıl Gıdı var ama fark ediliyor Yorumla
meloche Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sen kaşlarını yaptır bence 0 2 Yorumla AlperTungaKaptan +1 yıl Kaşlarımdaki sorunu söyler misiniz? Yorumla meloche +1 yıl Biçimsiz kalın Yorumla
moonlight44 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ameliyatsız gıdı işlemleri vardı ya dolgu tarzı 1 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 612 cevap paylaştı. Kilo ver yeterli 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar