merhaba arkadaşlar bende progestan diye bir adet söktürücü kullandim ilaç biteli 1 haftayi gecti ama hâlâ adet olamadım?

merhaba arkadaşlar ben 2 aylik evliyim 2 buçuk aydır adet görmüyorum ve gecenlerde doktora gittim polikistik over var dedi bunu zaten biliyordum 2 senedir onun için 'dinelle' diye bir ilac kullaniyodum bu ilâcı kullanınca her ay duzenli bir selikde adet goruyodum ama su son 3 adetim 3 gun suruyodu ve cok azdı açıkçası bu durum bni korkutuyodu bunu ise yaşadığım strese bagliyodum cunku çok yorucu ve stresli bir 3 ay geçirmiştim evlendikten sorada izmire yerleştim oradada bir sure yalniz kldim ve gercekten son 4 ay aşırı stresli bir donemdi benim icin hava degisimi uykusuzluk yeme icmede değişiklik olmamasini buna yordum gecenlerde ise gittiğim doktor bana 'progestan' diye bir ılaç verdi kullandim bir haftayı gecti ama hala bir adet belirtisi yok bu ilâcı ilk kez kullanıyorum ne kadar beklemem gerekiyo napmaliyim sizce?
merhaba arkadaşlar bende progestan diye bir adet söktürücü kullandim ilaç biteli 1 haftayi gecti ama hâlâ adet olamadım?