Arkadaşlar şaka bir yana, 75 takanlar için meme estetiği sigorta kapsamına alınsa ne olur? Çünkü zor yani. Aynı şekilde 110 ve üstü de sigorta ile küçültülsün ama 75 :( :( :( küçük bazı memeler
75 A takanlar için meme estetiği ücretsiz olmalı mı?
Küçük göğüslere sahip olan kadınlar her zaman daha avantajlıdır çünkü ileride hamile kalacakları zaman küçük olan göğüsleri normal bir büyüklüğe kavuşacak ve eskisinden çok daha güzel görünecek. Ama büyük göğüslü kadınlar hamile kalınca göğüsleri daha da büyüyecek ve ineğe dönüşecekler.😞
Olmasın bence, göğüsler küçük de olsa o kadar da dert değil kızın kendi güzelliği ve davranışları önemli. Hoşlanıldığı sürece de zaten kimsenin pek de boyutunu dert ettiğini düşünmüyorum
Memem küçük diye ağlayanını da ilk defa görüyorum. O kadar hastalıklarla boğuşuyor insanlar onlarla da sağlık sostemleri.. sizin memenizi kim takar? Haha
Hiç kadınsı hoş durmuyor kötü duruyor ama silikonlu memede hoş durmuyor şişirilmiş balon gibi her türlü olumsuz Allah vermemiş yani zorlamanın anlamı yok :D
Bu konuyu estetik cerrahide olan arkadaşımla görüştük benim yaptığım ameliyatların çoğunu karşılıyor sigorta ama plastik ve rekonstrüktif cerrahi birazda keyfi olduğu hastalık gerekçesi verilmedikçe karşılanmıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bence küçük daha iyi sarkma derdi yok 75A/80A candır :)
Neden kimse kendini olduğu gibi beğenip kabullenemiyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yahu bedeninizi sevin aptal kızlar. Bedenizi sevmezseniz erkeklere meze olursun be kafasızlar. Memem 75 A yine olsa yine seçerim çok memnunum çok mutluyum. 🙌
En İyi Cevaplar