Dik duruş korsesi kullananlar, kifoz konusunda bir düzelme kaydetti mi? Yani yararı olur mu? Sırt kaslarım biraz zayıf olduğu için hafif kifoz oluşmuş, fazla dik duramıyorum.dik duruş korsesi
Dik duruş korsesi kullananlar, yararını gördünüz mü?
Bunların işe yaradığını düşünmüyorum. Bana sorarsan yüzme yapmalısın. Veya doktoruna danışarak sırt kaslarına iyi gelecek bir spor veya fizik tedavi uygulamalısın. Daha çok yardımı olur.
Benim de araştırdığım bir konu aslında kararsızım korseyi alıp almamak konusunda 🙄 sırt kaslarını güçlendirmek için Body building ve fitness önerildi. Spora başlıcam galiba
@nazlıccq iyi oldu benle aynı biriyle denk gelmem. Bikaç bişey sorabilir miyim? Rahatsız olmazsan. Kürek kemiklerim ve omuzlarımın alt kısmı çok ağrıyor gerçekten. Sürekli böyle ama. Dik durup gerilince daha da ağrıyo ve katır kutur oluyo dik duramıyorum istesem de. bir de sırt üstü yatamıyorum. Hep yüz üstü yatıyorum ondan da kaynaklı. Sen de bu sorunları yasıyo musun?
Aynı şekil bazı zamanlar katır kutur bazenleri ses geliyo. Ani yaptığım zaman çok ağrıyor ama sadece ani yaptığım zamanlar ağrıyo. Ve dik duruş korsesi sürekli dik tuttuğu için kemikler alışacak diye tahmin ediyorum abla. Ben kararımı verdim bu korseyi kullanacağım. İnşallah sende sağlığına kavuşursun. Araştirdim bir kötü diyen yok. İllaki faydası oluyormus korsenin.
Sağol canım inşallah ikimiz de atlatırız iletişimde kalalım da sen korseden sonraki değişimi yaz ben de spora başliyim spordan sonraki değişimi anlatırım
Bir ofis çalışanı olarak kambur durmaktan artik bel ağrisindan uyuyamiyordum. Ergo korse diye bi korse gördüm instagramda araştirdim baya güzel yorumlar vardı aldım hemen. Kullandım 1 ay falan düzenli olarak şaka gibi bişey ama resmen duruşumu düzeltti diyebilirim. Acayip kaliteli bişey
En İyi Cevaplar