Herkese merhaba. Boyum 167 kilom 94 yaşım 19 tiyatro ve şan eğitimi alıyorum gelecek yaza oyunculuk için İstanbul'a taşıncam tabi kilo vermem gerek baya gelecek yaza kadar. Bensu Soralın fiziği gibi olur mu yaza kadar vücudum fitness'a başlamayı düşünüyorum aynı zamanda çok sıkı bir diyete. Yapabilir miyim yaza kadar böyle bir fizik?
Benim de 20 yasindayim boyum 166 kilom 76. 85e kadar cikmistim sonra 80e indim şimdi de 76olmusum ona bile sevindim. Diyet yapmıyorum kendi kendine değişiyor kilom. Fazla yedigim zamanlarda falan. Neyse ışte ben de cok zayiflamak istiyorum. Oyunculuk falan derdim yok kendim icin zayıflayim yeter :((( ne diyeti yapacaksin? bir 10 kilo versem yine kilolu olurum ama daha saglikli gorunurum en azindan. Kilolunun halindan kilolu anlar arkadasim..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyetim şu Sabah 2 hurma, kuşburnu çayı Spor sonrası 1 haşlanmış yumurta Öğlen 1kase yoğurt Akşam 1 bardak ayran 5 ceviz Aynı zamanda haftada 4-5 gün fitness.
Ben dayanamam valla bu diyete. Hani icinde yemege dair hicbir sey yok? Bunun yerine sabah zeytin peynir yumurta, oglen salata falan aksam da ev yemeği ye. Spor da yaparsan zayiflarsin. Bence zayiflamanin formülü abur cubur yememek. Ben yemek cok yemem ama abur cubur yedigim icin kiloluyum..
diyetini hiç bozmadan sporunuda gelecek yaza kadar bozmadan yaparsan bensununki gibi bir fiziğe ulaşabilceğini düşünüyorum nerdeyse 1 sene var çünkü :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyetim şu Sabah 2 hurma, kuşburnu çayı Spor sonrası 1 haşlanmış yumurta Öğlen 1kase yoğurt Akşam 1 bardak ayran 5 ceviz Aynı zamanda haftada 4-5 gün fitness.
bunu hem gıda okumuş hem profesyonel fotograf reklam ve medyaya 25 sene vermiş bir abinle görüşmek istersen elbette beklerim. Neden Bensu Soral önce bunu cevapla
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü boyuma en yakın ünlülerden ve fiziği güzel tabi ki ben zayıflasam 180 lik model gibi duramam. Ama zayıfladığımda Bensu Soral gibi görünmem daha olası.
O yazdığın diyetle kilo vermeyi bırak, kendini bitirirsin. Bir süre sonra halin kalmaz. Hızlı ve sağlıksız bir şekilde verdiğin için çatlak oluşumu riskide artacaktır
En İyi Cevaplar