- +1 yıl
Canım normal ağrılar bunlar ama yinede tekrar git, film çeksinler.. Bu arada kemik suyu, çorba bol bol iç eroin hayla kullanıyormusun bilmiyorum ama uzak dur.
028 Yorumla- +1 yıl
Saol canim kemik suyu paca corbasi flan iciriuorlar surekli zaten o degil de kirik gececek kolestrol yukselecek sakat at corbalarindan :D eroini sen nerden biliyon bir de nosvoalivedi sormussun ben görüşmüyorum epeydir sen arkadas misin onla?
- +1 yıl
Evet arkadaşım onunla seninle konuşuyordum ben eski hesapta ordan biliyorum eroini eğer kullanıyorsan bir an önce bırakmalısın. Sağlığa çok zararlı bu arada seni özlemişim
- +1 yıl
Canım kolesterol yükselmez gençsin daha kemiklerin çabuk kaynamasın sağlar bu arada seni takip edip çok seviyordum hesabı kapatıp gittin wampirekisse defalarca sordum seni ama bilgi vermedi
- +1 yıl
Vampirekissla da pek görüşmüyorum bir ara sık görüşüyorduk şimdi görmüyorum hic. Eroin diye ap acik yazmana gerek yoktu site çoluk çocuk kaynıyor. Artik eroin icmiyorum arada sirada hap cigara iciyorum. Zoretanin/roaccutane haplari kullaniyorum onlar kolestrolu trigliseridi kendi basina bile yükseltiyor.
- +1 yıl
Canim nosvoalivedin var mi bir hesabi Şu an KS de?
- +1 yıl
Mesaj atacaktım atamadım, onlardan da uzak durmalısın galiba evlisin eger yarın bebek olursa çok zararlı sağlığında zararlı efendiluciferr diye bir hesabı vardı siz sevgili miydiniz deği mi onunla?
- +1 yıl
O senin nicinle hesaplar mı açardı niye ki? Bunu bilmiyorum yok ya ben tıp okuyorum o tıp okuyamaz :D samimi arkadaştık
- +1 yıl
Efendiluciferr hesabi da kapatilmisti yanlis hatırlamıyorsam sanirim randomlu bir hesap acmisti kitap yazacagini falan soylemisti. Bir soruda ben gizliyken beni tanimisti beni cok iyi tanır o bir cümlemden bile ayikiyor. :D
- +1 yıl
Ona güvenme samimi bile olsan küçücük bir seyde senden intikam almaya kalkar mesela bir acigin var seni onunla tehdit edebilir. Ben uyariyim da gerisi sana kalmis. :d
- +1 yıl
Kitap yazacağını biliyorum benim o zaman üniversite dolayısıyla telefonu almışlardı elimden ama matematiği bayağı iyi bana matematik çalıştırmıştı bayağı İstanbul'da gece clıbü vardı hayla duruyorsa
- +1 yıl
Yok canım ben zaten sevgili evlilik bu tür olaylara girmem benim hayatım sadece tıp üzerine kurulu
- +1 yıl
Gece clıbü vardı biliyor musun hiç gittin mi?
- +1 yıl
Gitmedim ama hep var olduğunu söylüyordu görmediğim bir seye dogal olarak var diyemem.
- +1 yıl
Güzel clıbü bu arada görüşmek istersen numarasını vereyim mi ben bana matematik çalıştırıyor diye gidiyordum ama karşılıksız birşey yapmayan bir tip matematik içim bile karşılık istedi
- +1 yıl
Bilmezmşyşm o tehditlerini açıktan vurmalarını bana neler yapmıştı
- +1 yıl
Ne istedi ruhunu mu bedenini mi? Aman yok kalsin ona numarami verirsem yuvami yikmak icin elinden geleni yapar. Takıntılı manyak psikopat sosyopat falan ama bazen durumuna üzülüyordum.
- +1 yıl
Yok yuva yakacağını sanmıyorum neden yıksın ki. Bilmiyorum tuhaf bir isteği vardı bana tevratı inkar etmemi söyledi benim ailem Yahudi neden böyle saçma bir şey istedi anlamadım. Sende o dinci müslümanlardan mısın dedim sinirlendi. Çözemedim karakterini
- +1 yıl
Sen bilmiyor musun onun satanist olduğunu dinlerle de kafayi bozmuş dine mensup insanlardan daha inancli aslinda dinleri kabul ediyor
- +1 yıl
Biliyorum ama böyle saçma isteklerde bulunması sasırttı, bedeni mi istedi kaç kere istiyor hayla
- +1 yıl
Ruhu mu da istiyor ama bence trol biri ruhu mu nasıl alacak... Ama olağanüstü bir güzelliği var
- +1 yıl
Zaten ideolojisi de istekleri de sacma anlamaya calismana gerek yok dikkat cekme cabasi bence. Lafa gelince herkesle iliskiye girerim insanlar pesimde koşuyor diyor ama kendi milletin bedeninin pesinde iste yazik. :D
- +1 yıl
Trol ya zaten sana sacma sapan bir suru doğaüstü malliklar anlatmistir kesin şizofrenik kesin :D
- +1 yıl
Değişik bir şeyler var ama olağanüstü bir güzelliği var senin bedenini ruhunu hiç istedi mi?
- +1 yıl
Aynen anlattı saçmaladı bişeyler
- +1 yıl
Ondan sen mi ayrılmıştın o mu ayrıldı senden?
- +1 yıl
Istese ne olacak sanaldan ne alabilir ki sanal varlik iste :d hayal gücü yüksek bu sitede herkes biliyor trol oldugunu :D
- +1 yıl
Ben ayrıldım ama kurtulamadım sanalda bile olsa pesimi birakmadi ya annemin nosu falan vardi beni tehdit etti :D
- +1 yıl
Sen niye ayrıldın
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
bir gögüs filmi daha cektirin bence darbeye bagli bir zedelenmeyse hafifleyerek devam eder ama bir batma varsa bunu bilmeniz gerekir
011 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum bir film daha cektircem zaten acil cok fazla ilgilenmemisti belki de kaburgada kirik ama kaburga kirilsada doktorlar birsey yapmiyor kendiliğinden iyilesmesi bekleniyor
- +1 yıl
evet yapmaz ama ona gore ilac verir ayrica kirik olsa cok daha ciddi agri olabilir benim kaburga arasi zar yirtilmisti ki o zaman dahi heralde öluyorum demistim ki acı esiğim yuksektir gecmis olsun :)
- +1 yıl
Aci eşiğim benimde yüksek çünkü ayak bilegimde kaval kemigim ve tarak kemigine kadar uzanan ciddi bir kırık var bacak kırığı çok zor olmasina ragmen bacagim uyuştu kaburgam daha çok agrimaya başladı. Belki benimde zar yirtigi falandir ama siskinlikte var bilemiyorum doktora gitcem muhtemelen.
- +1 yıl
oooo oldukca ciddi kirik dinleniceksin ama doktorada git ihmal etme
- +1 yıl
Keske ölseydim dedigim kadar ciddi oyle cektiriyor ki yemeden icmeden kesildim uyku bile uyumuyorum.
- +1 yıl
nasil bir kazaydı ki bu yani ciddi bir trafik kazasimi
- +1 yıl
Arabanin fotosunu atmaya calisiyorum ama bir seyler ters gitti diyor cok ciddi kazaydi canli cikmam mucizeymis araba pert kasko 0 ini verecek
- +1 yıl
siz suruyorsaniz demekki yaninıza binilmez :)
hersey icin gecmis olsun :)
- +1 yıl
Ben kazazedeyim şoför değildim ben sürsem zaten bu kaza yasanmazdi esim yapti kazayi hatta uyardım kaza yapicaz gitmeyelim dedim nasil icime dogduysa ciddi ciddi söyledim ya :D
- +1 yıl
Eşime birsey olmadi benim bacak kırıldı oysa ki o haketmisti ben degil.
- +1 yıl
yok yok kaza bu kimse bu yasansin istemez.
ama genede bunun ile gecmis olsun zordur bu tarz kazalarin psikolojisi bende dilimi kopartmistim :)
18 dikisle diktiler :)
ama kirikda sıkintisi cok olan bir engel genede yalniz kalma ve dinlen ustune basma sakin
Çok geçmiş olsun profesyonel bir destek al bence buradan öğrenemezsin.
05 Yorumla- +1 yıl
Hastaneye gitmek simdi cok zor benim icin araba yok yuruyecek ayakta yok kirildi
- +1 yıl
Gecmis olsun dilegin icin tskrler
- +1 yıl
Umarim öyledir ama elimi surunce yumruk kadar sislik ve kırt kırt ses geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Hataneye git göğsünü üşütmüşsün iğne yapıyorlar nefes alırken gülerken öldürürken ağrıyor dimi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen gülerken öksürurken nefes alirken yatarken yataktan kalkarken flan agriyor ayak bilegi kirik oldugu halde ona dayaniyorum kaburga ondan kötü
- +1 yıl
Dediğim gibi gögsünü üşütmüşsün iğne yaparlar 2 güne geçer
- +1 yıl
Cigerlrrinin filmini cektirdinmi icten akciger kanama yspa bilir ksn pihtilasmis ola bilir bece doktoruna söyle chek up uaptir heryerine organlarina bskttir
02 Yorumla- +1 yıl
Yaptıracaktim fakat agri kesicilerle birax hafifleyebiliyor o yuzden tekrar ugrasmak istemedim ama kaza gecesi tum vücuduma rontgen cekildi mr ve renkli tomografi flanda cekilmis bir sikinti yok ezilme yaziyor raporda zaten yeni elime gecti raporlar
- +1 yıl
Dogru ama sinradan kikical damardan azar azar damlaya bilir bence yap agirlasir sonra garantiye al kendini eziklik vardir dogru bence akciger ve kaburgalarinin filmini cektir
- +1 yıl
Genelde bu ağrılar sonradan çıkar ilaçla idare edecek ancak 1ayda kendine gelir o agrilar
Geçmiş olsun bu arada06 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim agrimayan bir yerim yok cok yuksek agriyanlar disinda dile getirmiyorum bile yoruldum artik hayatimin en kötü dönemini yaşıyorum
- +1 yıl
2011 de bende sakat kaldım trafik kazasında 2kere ameliyat falan ama agrilarim 3ayda geçti. 6ayda ancak yürümeye başladım ve hasar kaldı eklem yeri kırıkları biraz can yakar malesef. Minopset plus var ağrı kesici ben öğünden beri ağrı olunca onu içerim tavsiye ederim bir 6saat etkisi var
- +1 yıl
avuc avuc elime ne gectiyse ictim daha cok lyrica etki ederken ona bile tölerans gösterdi vücudum. Gerçekten çok can yakıyor hem fiziksel hem psikolojik birde sigara içme iyilesmeyi geciktirir diyorlar sigarayı birakmam su durumda imkansiz.
- +1 yıl
Valla sigara değil asitli şeyler geciktirir. Sadece minopset plus kullan farkını görürsün bence etkili ağrı kesici. Valla senin o ağrılar 1ayda ancak geçer benden demesi.. sıcak tut sıcak suyla duş al hafifletmek için iyi gelir
- +1 yıl
Lyrica da kirmizi recete ama vucut alışıyor tepki gostermiyor artik tesekkur ederim minopseti aldiririm bugun agri kesicilerinde binlerce farkli etken maddeleri cesitleri var belki ise yarar.
- +1 yıl
Herkes duşa girme kırığa su gelmez flan diyor bunun mantikli aciklamasi yok sanirim sonucta ameliyat dikisi degil.
- +1 yıl
Psikolojik büyük olasılıkla
03 Yorumla- +1 yıl
Agri batma saplanma hissiyle beraber elimi sürdüğümde kocaman yumruktan büyük bir şişlik nasil psikilojik olsun ki?
- +1 yıl
Yumruktan büyük bir şişlik mi var
- +1 yıl
Evet yumrugumla ölçtüm neredeyse ayni o yüzden kiriktan korkuyorum.
- +1 yıl
Stresten olabilir bana da oluyordu bir dönem
03 Yorumla- +1 yıl
Elimi sürdüğüm zaman siskinlik var gogusumun altindaki kaburgada stresten degil darbeden kesin
- +1 yıl
Evet olabilir doktora göster
- +1 yıl
Sters
- +1 yıl
Hik hik diye giden bakk dim
00 Yorumla - +1 yıl
Kaburgalarda çatlak vardır belki Pelin :)
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen çatlamiş knkicim agri kesicisiz durulmuyor
- +1 yıl
İyi misin peki şuan? Ve son dm cvap vermedin :) Ben sana yazamıyorum :)
- +1 yıl
Bakayim mesaj bildirimleri gelmiyor sorun var bu konuda ama
- +1 yıl
Iyiyim şuanda idare eder iste agri kesicilerle yarı uyusukken iyiyi.
- +1 yıl
Buna yazarsan anlatıcam lütfen :)
- +1 yıl
Digerine yazmistim peki buna da yaziyim
- +1 yıl
:) Olur
- +1 yıl
Ne çekmişsin be abi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar