Önemlidir.
Önemli değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ön dişlerde beyaz kullanılması estetik açısından daha iyi, arkada kalanlar içinse gümüş rengi. Amalgam dolgu yani gümüş rengi dolgu beyaz renk dolguya göre daha sağlam oluyor ve senelerce ağızda durabiliyor. Bu yüzden özellikle azı dişleri için bu dolgu daha çok tercih ediliyor.
Önemlidir tabii dişimin renginde beyaz olmasi gerekir farkli bir renk yaptiracagima hic yaptirmam daha iyi koyu renkler görüntüyü bozuyor.
Ön dişlerde daha çabuk düşen, dayanıksız bir madde kullanılıyor. Arka dişlerde ise gümüş, sanırım analgam deniyordu o dolgu kullanılıyor.
Çok önemli ben fıstık yeşili olmasını isterim çünkü baklavayı cok seviyorum
Cevap
19Cevap
Devlet hastanesiyse gittiğin yer amalgam yaparlar siyah dolgu. Ama özele gittiysen beyaz dolgu istediğini söyle bence amalgam kullanılmıyor artık yağımı kolay olduğundan basıyolar dişe
Ön dişlerse, yani görülebilecek yerde olanlar diş rengine yakın yapılıyor. Arka dişler önemsenmiyor. Zaten doktor da bunu öneriyor ama kişisel olarak ben de bu fikirdeyim.
Kesinlikle beyaz dolgu dişle bütünleşiyo fark edilmiyo
Elbette , civa dolgu yapcakti istemedim, o ne öyle yaşlı teyzeler dedeler gibi dişte başka renk, altın mi takalim dişimize onlar gibi djdjdjdj
İnsan o acıyı çektikten sonra renge falan bakmıyor...
Önemli değil arkalara bazı dolgu çeşitleri tercih edilmz
artık diş renginde yapılıyor sanıyrum eskiden gümüş takımı yutmuş gibi geziyordu millet.
Dişin konumuna göre değişir fakat estetik olmalı görüntü bakımından
saglıklı olmadıktan sonra ne farkeder isterse yeşil olsun
Kompozit dolgu kullanılır dişin durumuna göre değişir
Zaten çürük olduğu için beyaz olsun diye ama kendi kararın benim anneme siyah yapmışlardı
Gümüş dolgu renk olarak siyah renk te dir ama normal dolgudan dağa saglamdir
Hangi diş olduğuna bağlı.
Siyah dolgu vardı eskiden çok kötü gozukuyordu
Tabiki onemli gumus cok cirkin duruyor
En dayaniklisi metal olan senelerce kulln ama diğeri düşüyor
Bilmem hiç dolgu yaptırmadım
Siyah dolgu kaldırılmış artık hepsi estetik dolgu
Değildir ama gri dolgu daha sağlamdır.
Önemli
Ön dişler dışında pek önem vermiyorum şahsen
Altın rengi yaptır dkdksl
O zaten dişin kendini renk tonunu alıyor