Kesinlikle çok doğal bir süreç. Kadınlar dünyaya bebek getirdiklerinde vücudundan bir canlı yaratmış oluyor. Gebelik tüm vücudu etkilediği gibi dişleri de etkiliyor. Fahriye'nin de dişler sapsarı olmuş. Olabilir yani normal.Fahriye Evcen gebelik sonrası
Fahriye Evcen'in gebelik sonrası dişleri bile sararmış. Sizce gebelik dişleri olumsuz etkiliyor mu?
Yahu bu ne saçma soru? Bir de fenomen sorusu. Kadının vücudundan bir can daha çıkmış canından can çıkmış. Tabi ki kilolu olacak hamilelikten çıkar çıkmaz 10 saniye içinde kilo vermesini mi bekliyorsunuz? Hamilelikte diyet yapamaz çocuk otistik olur bağışıklık sistemi zayıf olur. Şimdi diyete ve spora başlar eski formunu alır.
görende ilk defa bir canlı doğum yapacak sanır ne boş bir medyası var ülkenin konuştukları tartıştıkları konuya bak bıktım usandım sabahtan beri soran sorana
Büyük bir çoğunluk bu kadını cinsellik objesi olarak görüp, sürekli 90-60-90 olsun makyajlı olsun memesini açsın istediğinden şu an bu haline tepki gösteriyorlar tabi, kadınları kadın olarak anne olarak değil obje olarak görenlerin bunca tepki verip ağlaması normal
Ay çok şişmanlamış ya🤯 bu arada dişleri kesin böyle normalde 😂 TV de izlediğimiz instagramda gördüğümüz gibi değil gerçek hayatta bu oyuncular anlayın artık 😂 kamera karşına makyajla özel bakımla çıkıyorlar instagram da şop yapıyolar oooff
Bu nasıl kelime be hicmi annenize bakarken utanmiyorsun hamileyken bebek annenin dislerinden besin alır ve bu yüzden hamile annelerin dişleri daha cabuk çürümeye yönelir. hamilelik sonrası çatlak oluşur buda sizi dünyaya getirdigi için sizden kalan bir iz. dogum sancısını hiç demiyorum bile. siz böyle dedikçe çok utanıyorum ama siz hala soylemekten utanmiyorsunuz
En İyi Cevaplar