kulağımın içi cook fena ağrıyo yaa delirçm zor yazıyorum kulak zarım patlams gibi ne bu şimdi gece gece napsam nee etsem yaa :( offff
Bu ne ağrısı yaa ölcem :(
Bu ne ağrısı yaa ölcem :(
sabah duydum sogan suyu falan filan kulaga mı damlatılıyormus ne ama yapma bunu cunku öylesıne annemın ızledıgı tv ye kulak mısafırıydım ama benım bıldıgım ve denedıgım baska bırseyde var şu an doktora gıtme durumun olmadıgı ıcın bır sarımsak soy bıraz kulagına koy şaka yapmıyorum azda olsa ağrıya iyi gelıyormus koca karı tarifi gibi düşün :)
tamam deneym bi kaç bişey kafamın yarısını kapladı sanki agrı
ah tatlım bilemiyorum ki yardımcı olayim :/ çok geçmiş olsun ulak çöpüyle içini bir karıştır bakalım belki tıkanmıştır ,sıcak havluda mantıklı
havluyu denicm yatıcm şimdi dayanamıorum ya çok fena agrıyo ama oturamıorm bile
su kaçırmışsındır, saçını yıkadın mı? rüzgarda çarptırmış olabilirsin, eğer alerjik bir durumun yoksa geniş spektrumlu bir antibiyotik(ne olur ne olmaz) ve bir ağrı kesici alabalirsin, geceyi atlatırsan, şanslıysan 1 dünde geçer, yutkunurken acıyor mu? geçmiş olsun bu arada.
yutkunurken acımıo çok derinde çok kötü bi agrı yaa ,rüzgarmı çarptıki arabayla eve geldk cam açıkdı cam kenarndanydm ama bilemedm :(
Cevap
9Cevap
İltahap yapmıştır özellikle gece ağrı yapar uyutmaz
:( offf çok feccii yaa
Ayni derten bende muzdaribim sana tek tavsiyem doktora gitmen imkanin yoksa sac kurutma makinasi kulagana tut iyi gelecektir doktor tavsiyedir yoksa uyuyamazsin
geçmiş olsun.. :(
acile gidiversen gece rahat edersin en azından..
Kulak ağrısı çok pis bişeydir, evde kuvvetli bir ağrı kesici yoksa geçirmen çok zor. 1-2 damla zeytinyağı damlatabilirsin kulağının içine iyi gelecektir.
ayyy desene uyku yok valla yazıom yataga yatp kıvaranıom o derece off
Her ağrı iltihap anlamına gelmez. Genede doktora gorunmende yarar var tabi.
kulak çöpünebıra kolonya damlat onunla temızle kulagını ıyı gelır
gerçekdenmi bi deneym yaa :(
bir anda önce kbb a gitmelisin ağrı varsa mantar olabilir.
kaşıntı da varsa mantar olabilir,damla kullanıyosun geçiyo,bi doktorluk işin var.
şu an aynı sorunu bende yaşıyorum çaresi bulunmaz bişeyy malesef !çökk fecii...
havlu ısıt kulagına koy aklıma bu geldı faydası olur... :( gecmıs olsunn...
su kaçmış olabilir mi:S
cekici kirmis olmayasayin :(
Geç yat geç kalk.
Salla ya. Uyu geçer.
ağrı kesici iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar