Boyum 1,70 kilom ortalama 50 (48-52 arası gidip geliyorum) boya göre kilo az , vücut kitle indeksimde az, normal kilonun altında gösteriyo. Görenlerde aa ne kadar zayıfmışsın falan diyo ama gel gör ki ben çok kilolu hissediyorum. Kollarım, bacaklarım kalçam falan kilodan patlayacak gibi. Ben nerde hata yapıyorum ince görünebilmem için bu boyda kaç kilo olmam gerekiyo? Daha kaç kilo vericem bilmiyorum ama belli bir kilonun altınada düşemiyorum beş gün aç kaldım lokma sürmedim ağzıma yine olmuyo ne yapmam gerekiyo? Önden ziyade yandan ve arkadan bakıldığında daha da obez gibiyim. Kafayı yiycem artık kaç kilo versem gerçekten zayıf olurum? Ve kilo verme durunca ne yapabilirm?Fotoğraflardan birincisinde 50.5 ikincisinde 52ye yakınım heralde
Bir ara spor yaptım çok sıkı ama o zamanda haddinden fazla acıktığımı ve kalınlaştığımı hissettim bıraktım kalçayı bacağı çok sıkılaştırmak istiyorum ama kalınlaşmadan
Ust bacagin icin fazla zayif dememis olmam onu kiloli yapmaz ki İdeal boyutta olduğu icin "fazla zayif" kategorisinde ondan bahsetmedim. Ayrica kalcan büyük degil, küçük 😄 Birde sen neden iskelet olcak sekilde zayiflamak istiyorsun merak ettim?
Anladim boyle zayıf olmanin seni zarif gosterecegini dusunuyorsun ama benim gibi zayif kiz seven birine bile cidden güzel gelmiyor çünkü aşırılık bu. Hatta bundan dolayi kendine uygun kiyafet bulamiyordur bile. Kaldi ki yazlık açık kiyafetler giyerse yürüyen çubuk kraker gibi birşey olur 😂 Kısaca boyle olmak hem sagliksiz hemde insanlarin büyük bir bölümüne karşı zariflikten ziyade hastalikli gibi görünürsün
En az şikayetim karnım ve bel bölgemde, en çok kalça ve bqcaktan şikayetçiyim. Kalçam 88 cm ama fotoğrafa baksana alakası yok belim 58 cm onunda aynı şekilde
En İyi Cevaplar