Roaccutane/Zoretanin tedavisi gören ve gördüğü sırada tatile giden ve ağır makyaj ürünleri kullanan var mı?

1 senedir kistlesmis deri altı anneleriyle mücadele ediyordum hemen hemen herşeyi denedim. Herkes bebek gibi cildin var diyordu bir anda deri altında yag bezeleri şeklinde kendini gösterdi cok fazla yan etkileri olmasına ragmen roaccutane tedavisine baslamak zorunda kaldim. Lakin evleniyorum ve 7 sinde düğünüm olacak fotoğraf cekimleri sırasında güneşe maruz kalacagim güneş kremim var ama yine de düğünde porselen makyaj ve uzun süre gün ışığına çıkmak cildime zarar vererek kalıcı izlere yol açar mi? Extra korunmak icin ne yapmam gerekir ve bayramda da tatile çıkacağız doktor güneş kremiyle denize girebilecegimi ve güneşten olabildiğince korunmam gerektiğini söyledi. Roaccutane tedavisi sırasında güneşlenen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
(akneleriyle yazacagima anneleriyle yazmisim)
Güncellemeler
+1 yıl
1. Ayi doldurdum cildim ilaca cok guzel bir tepki verdi ve kistik sivilceler küçüldü makyajla kapanabilir haldeler. Bir daha ki ay daha da iyilesicek.
Roaccutane/Zoretanin tedavisi gören ve gördüğü sırada tatile giden ve ağır makyaj ürünleri kullanan var mı?