25 yaşından sonra sakal çıkar mı. böyle bir durumu olan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBen 18 yaşındayım bayağı çıkıyor ama bence kılsız daha iyi ya, kılı sevmiyorum full dert etrafıma bakıyorumda kızlarda genelde sakalsız erkeklerde çıkıyor abi büyük nimet sakalsız olman kafaya takma.
216 Yorumla
Soran+1 yıl16 17 yaşındaki kızlar sarkıyolar sübyancı damgası yicez mk :D
- +1 yıl
Abi sakal çıkıncada nasıl kurtulurum diye yazarsın buraya bende çok çıkıyor kıl, babama çekmişim bu kondua bıktım yemin ediyorum traş olmaktan her yerimi büyük sıkıntı bence olsun ama çok az olsun kıl abi sana gene sarkan bizde oda yok. :D :D
Soran+1 yılorası öylede sevgilim sakalsız erkek mi olur dedi bana o kadar zoruma gitmişti ki :D
- +1 yıl
Olur diyceksin abi postayı koyacaksın benimde boyum kısa yaşımdan ufak duruyorum kız arkadaşım ne kadar ufak duruyorsun aşkım demişti çok fena zoruma gitmişti spora başladım abi. :D Herkesin kendine göre sıkıntısı var ya kafana takma bence. :D
Soran+1 yıl25 yaşındayım 17 yaşında gösteriyorum polis trafikte çeviriyo bara girerken kimlik gösteriyoz mecbur :D
- +1 yıl
Sadece sakal yüzündenmi ufak duruyorsun yok fiziki özelliklerinde ufak durmana müsaitmi abi? Ufak duruyorsan aslında avantaj ilerisi için daha genç gösteririsin etrafında koşan kız çok olur. :D
Soran+1 yıl170 boy. kilo 55 her yönden yani
- +1 yıl
Ooo abi sen bayağı ufak duruyorsun ama geç değil Fıtness'a yazıl yemin ederimki taş gibi olursun hemde boyunda uzar boy uzatma aletleri var benimde 172 boy, 63 Kg'Yim ama ince kemikliyim o yüzden ufak duruyorum spora başladım çok fena kas yaptım göğüslerim şişti, kollarım bayağı şekil aldı kızların çok ilgisini çekiyor boyumda uzamaya devam ediyor abi asıl kaymağını bunun yaşlanınca yiceksin gelirsin 40 yaşına gözkürsün 28-29 gibi çıtır kızları kaparsın. :D Ama biraz fazla zayıfsın ortalama 68 KG ciarı felan olman alzım bende zayıfım abi büyük gözükmek istiyorsan spora başla hacim arttırıcı felan al benim arkadaşım 155 boy vardı 40 Kgdi en fazla 9-10 yaşında çocuk gibi duruyordu yaşıtım şimdi 178 boy, 80 Kg kollar spor yapmaktan irileşti sakalda çıktı kızlar etrafında fırıl, fırıl dolaşıyor geç değil hemen başla derim. :D
Soran+1 yılsağlık sorunu var spor yapamıyorum yoksa bu zamana kadar çoktan yapmıştım :/
- +1 yıl
Geçmiş olsun abi. Ama böyle kalmazsın yani sakalların illaki çıkacaktır ayrıca vücut gelişmiş 35 yaşına kadar felan sürüyor kafaya takma derim kendinle barışık yaşa bende çok fena kafaya takmıştım yaşımdan ufak durmamı ama sonrada alıştım ben böyleyim dedim ayrıca düzeleceğinide duyunca içim rahatlamıştı yani böyle kalmazsın abi beslenmenlede alakalı durum söz konusu biraz terleyince vücut bir hormon salgılayormuş ve sakal çıkmasını sağlıyormuş böyle duymuştum ve gerçektende etkisi var ben spor yapmaya başaldığımdan beri daha fazla kıl çıkıyor biraz yorulup, terlemek yeterli sakal için. :)
Soran+1 yıleyvallah :) genç olmak iyidir tabi :)
- +1 yıl
Nie bnce sakalli daha guzel esmer uzun boylu zayif ve kirli sakal bide yakisikliysa super.. xd
Soran+1 yılher yerden fırlıyosın :D
- +1 yıl
Nerdn cikti bu simdi xd her yerdn firliosn derken baska nerdn firladm.. xd
Soran+1 yılneyse :D
- +1 yıl
Xp..
En İyi Cevaplar
Anormal bir durum sanki bana öyle geldi genelde 16-21 yaş arası çıkmaya başlar.
Benim 16 yaşında çıkmaya başlamıştı. Kişiden kişiye değişir tabi.02 Yorumla
Soran+1 yılanormal olduğu kesinde yapacak birşey var mı onu bilemiyorum
+1 yıl25 yas oha.. xd abi sn en iyisi surekli jilet vur.. cikar eminim.. 20 anlarmda 25 .. durum kotu ya..
065 Yorumla
Soran+1 yılsakalsız erkek çok mu kötü sence
- +1 yıl
Bn kirli sakala bayilirim.. bu yuzdn sakalsiz erkegi pek erkek saymam ;) yanii baya kotu haldesin xd
Soran+1 yılçok sağol
- +1 yıl
Sikma caninni sakalin mutlaka cikacaktr.. ;)) yoksa erkek sayilmazsn.. xd
Soran+1 yılama bir bayanı dünyadaki en mutlu kadın yapabilirim
- +1 yıl
Nasil yani bayan olmak icin cook mu mutlu olmak lazm xd
Soran+1 yılseninle farklı dünyalarda yaşıyoruz sanırım :)
- +1 yıl
Evt bncede.. xd
Soran+1 yılöptüm :*
- +1 yıl
Evt ilk defa bir sakalsiz tarafindan opulduk xp xd..
Soran+1 yılgüzel bir his olmalı :D
- +1 yıl
Zannetmiorm xd
Soran+1 yılönyargı kötü birşey ;)
- +1 yıl
Her zaman degill.. ;))
Soran+1 yılbilemezsin :)
- +1 yıl
Evt bilemm ama genelde ole oluo.. ;))
Soran+1 yılhadi be :D
- +1 yıl
Ne hadi be :P xd
Soran+1 yılakşam moralimi bozmuştun sen benim :D
- +1 yıl
Ne yaptim ki.. :Pxd
Soran+1 yılerkek değilsin dedin :D
- +1 yıl
Bn ole bir sey demedim benim icin ole dedim.. arti onemli olan erkek olmasi degil adam degilse bir hictir.. benim icn.. ;)) sn kendine adam miyim die sor.. onemli olan bu ;)) hayr madm kizdn nie gulerek cevap veriosn..
Soran+1 yılne yani karşılığında hakaret mi edeyim kırmak istemem karşımdakini :)
- +1 yıl
Bn kirilcagini dusunmedm.. k.b. o zaman saol kirmadigin icin beni... xd
Soran+1 yılbiraz sempatikliğin var :D
- +1 yıl
Xd hmm eyvllh.. sninde kalbin varxd
Soran+1 yılvar tabi kocaman :D
- +1 yıl
Xd kocaman.. xp guzel napiosn o kalple.. bnce kucult cunku bu zamamda kocaaamaan kalbi olanlari kullanirlar.. ;))
Soran+1 yılçok haklısın kullandılar zaten :))
- +1 yıl
Yapma ya :(( sikma canini daha da kullanicaklar xd
Soran+1 yılsağol ya :D
- +1 yıl
Roca ederz..
Soran+1 yılsende var mı :D
- +1 yıl
Bnde de var.. xd ordan anliorm zatn seni.. ;))
Soran+1 yılyapma be :D
- +1 yıl
Yaptm bile ;)) cook serefsiz var bu dunyada ;)
Soran+1 yılvar tabi olmaz mı :D
- +1 yıl
Ole bir soledn ki bunlardan biride benim diceksn zannettim :P uni okudn mu..
Soran+1 yıl2. üniversiteyi okuyorum :)
- +1 yıl
Nasil yani :O birinciyi bitirdin yetmedi ikinciye basladn xd
Soran+1 yılevet mecbur üniversite mezunu bu ülkede hamallık yapmak zorunda kalıyor mecburen daha çok diploma :D
- +1 yıl
Daha cok diploma iyimis.. o zmn allah sabir versn.. biriyle yetinemen abi.. xp hangi bolum peki..
Soran+1 yıliktisat işletme :)
- +1 yıl
:O nie herkes o bolumu okuo.. xd o bolumdn mezun olunca ne yapiosn..
Soran+1 yılişsiz kalıyosun :D
- +1 yıl
Xd anladim bu zamanda hickimse calismak istemio anlasilan xd
Soran+1 yılçalışmak mı istemiyo? yanlış anladın :D iş yok ülkede iş :D
- +1 yıl
Aha anladm... simdi anladm.. is yoksa nie okuolar.. sacma xp xd
Soran+1 yılfelsefeci olcan sen :D
- +1 yıl
Nefret edrm ondan..
Soran+1 yılneyi seversin
- +1 yıl
Matematik fizik ve biraz kimya derslerden.. gulmeyi severm cocuk gibi eglenmeyi gece hayatini sevmem ama gece disari cikmayi cook severm.. yagmuru kari severm.. yazi sevmem ilkbahar tercihmdir her zmn.. ole.. sn xd
Soran+1 yılsevdim seni :D
- +1 yıl
Yani xd
Soran+1 yılalcam seni takibe :D
- +1 yıl
Xd ok xd
Soran+1 yılmesajda atılmıyo sana :D
- +1 yıl
Onu bilmiorm nasil duzelticem.. xd
Soran+1 yılgizlilikten heralde :D
- +1 yıl
tamam bkle halledeyim..
Soran+1 yılbekliyorum
- +1 yıl
Oldu galiba xd
Soran+1 yılevet :D
- +1 yıl
Siz evlendiniz mi bari?
- +1 yıl
La takma kafana. Sakalsız bakmayacak kızda bakmasın. Şahsen umrumda bile değiller. Hepsi takmıyo zaten sakala. Kimisi sakal delisi olmuş çıkmış. Kızlar beğenecek diye sakal istiyosan, çıkmasın daha iyi kral. Güzel bi tarz yaratırsan, sakala ihtiyacın olmaz, zaten bu aralar baby face erkekler daha çok sevilmeye başladı. Kezbanlara bakma sen 😀
Benim bir abiminde geç çıktı hiç sorun etme genetiktir hatta daha genç görünmeni sağlar
04 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşından sonra çıktı ki.
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılValla kardeşim bende 23 yalındayım. 20-21 yaşıma kadar yüzümde tüy bile yoktu. Şimdi gittikçe çoğalmaya başladı. Yanak kısmı, faul kısmı, özellikle de çenede tüylenmeler gittikçe arttı. Kalın değiller ama, çok fazla var. Benim ergenlik çok geç olmuştu ondan dolayı sakalda geç zamana kaldı galiba. Hep korkardım köseyim diye ama, yüzümdeki kıl köklerini görünce rahatladım. Sanırım 25-26 yaşıma kadar sakalım tam oturmaz. Anca 26 yaşlarımda full oturur 😀 kafana takma bence. Çene, yanak, faul kısımlarının fotosunu çek bak bi. Eğer ergen tüyü gibi siyah ince tüyler varsa, ileride kalınlaşır 😉
00 YorumlaTüylenme var mı yüzünde elini vurduğunda pürüzlü geliyorsa belki bir ihtimal çıkabilir ama doktora gitmeni tavsiye ederim 25 yaşında hala çıkmaması normal değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılçenemde var bolca. yanaklarımda 10 tane kıldan başka yok tüyde var ama çok az
Soran+1 yılcildiyeye gittiğimde sormuştum hormon takviyesi yaparız ancak demişti istememiştim
tamamen köseyse zor ama daha da sıklaşması ve gürleşmesi diyorsan tabi ki olur.
013 Yorumla
Soran+1 yılçene boyunda var yanaklarda yok
- +1 yıl
zaten ilk çenede çıkar ve yoğunluk daha fazla orada olur. jıletle traş ol ama sakın tersten kes tavsiyesinde bulunan olursa dinleme, kıl dönmesi falan olur. babam da askerden geldiğinde 3-5 tel incecik bıyıkları varmış ama 30undan sonra bir bıyık çıktı adamda, pala remzi hal etmiş.
Soran+1 yıl:)) jilet belki 3 belki 5 kere sürmüşümdür
Soran+1 yıljilette yüzü mafediyor :) hergün jilet mi vuracam ben bu yüze şimdi :)
Soran+1 yılçenedekiler normal sakal zaten yani onlarda sorun yok. yanaklar için diyorum ben
Soran+1 yılpeki şöyle birşey sorsam. yanaklarımda 6 7 tane kıl çıkıyor. onların hiç çıkmaması için bir yol?
Soran+1 yılçıkacaksa tam çıksın çıkmıcaksa hiç çıkmasın istiyorum dışarı çıkmadan önce 5 6 tane tel için traş olmakta adamın zoruna gidiyor :)
- +1 yıl
Aynen kardeşim. Bak bende de aynı durum var. Babamda da geç çıkmıştı sakal. 23 yaşındayım bak, 19-20 yaşıma kadar tüy yoktu. Şimdi gün geçtikçe, jiletle aldıkça, yanaktaki ve çenedeki kıllar iyice kararmaya başladı. Tüylenme şükür baya arttı. Bazı insanlarda 25- 26 hatta 27-28 yaşına kadar sakal tamamlanmıyo.
çok fazla etki etmez dostum, kılın fazlası iyi değildir eğer köse değilsen..
14 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
Soran+1 yılçenemde var istemediğim kadar bıyıkta var sadece yanaklarımda yok
+1 yılerkek arkadaşımın ailesinde öyleymiş genetik bir durum olabilir
20 Yorumlabenim 21 yaşımda başladı ve hala devam ediyor (23). ama açıkçası çıkmasın istiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Jiletle abi..
- +1 yıl
Kral şu an ne durumda peki? Torum 1 seneyi geçmişte, merak ettim. Bende de aynı durum var çünkü. 20 yaşımda tüylenme başladı 23 yaşındayım ve tüylenmeler her yere yayıldı ama, sakal değiller işte. Siyah tüyler var. Çenede de kalın tüyler gün gittikçe sayısı artıyor ve yoğunlaşıyor.
+1 yıl14 yaşında çıkmaya başladı 9 yıldır bıktım :D kesmekten kıymetini bil başına bela arama
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum benim 17 yaşından itibaren çıkmaya başladı genetikdir çıkmazsa çıkmaz
00 YorumlaDoktora giymekte fayda var hormon bozukluğu olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılhormonlarda sorun çıkmadı. daha önce zayıf olduğum için baktırmıştım
Saç Bakım konusunda 481 cevap paylaştı. bende çıkmasında kimde çıkarsa çıksın
25 Yorumla
Soran+1 yılsen niye çıksın
Soran+1 yılnasıldı
Soran+1 yıltamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkılda keramet olsa töbe töbe neyse boşver panpa traş derdi olmaz çıkmasın.
00 Yorumla
+1 yılaskerlik durumu nedir?
13 Yorumla
Soran+1 yılmuaf
- +1 yıl
hım. askere gitseydin seve seve çıkacaktı zaten. neyse alternatif tıbba yönel başkan. ama çok da zorlamana gerek yok. he yine çıkmıyorsa vardır bir hikmeti. bakımını yap, arada bir peeling yap, mis.. hadi kolay gele.
- +1 yıl
Ne alaka kardeşim. Her gün jiletlemek zorundasın çünkü dersen, jilet sakal çıkarmaz, kalınlaşmasında yardımcı olur o kadar. Kıl yoksa yüzünde, askere gitsede gitmesede çıkmaz
+1 yılbenim askerde çıkmıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşında?
- +1 yıl
20 yaşında
sakalsiz cok komik :D
25 Yorumla
Soran+1 yılne açıdan komik
Soran+1 yılkomik olan ne
Soran+1 yılsakalın mı var
+1 yılkızlarda bile çıkıyor sende niye çıkmasın
10 Yorumlakılda keramet olsa götte çıkmazdı be usta
10 YorumlaKılda keramet olsaydı neyse.
00 Yorumla
+1 yılJilete Devam panpa :D
Vuhhuu00 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zor çıkar bence.
00 Yorumla
+1 yılçıkmaz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılpek sanmıyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi