merhaba boyum 208 şu an 80 kgyum sizce zayıf olmak mı daha iyi yoksa kalıplı olmak daha mı hoş
Zayıf Olmak 80 Kg civarı
kalıplı olmak 100kg civarı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum yaş kaç ben 19 yaşındayım ve boyum 190. Sence 2 olur muyum? 18'den sonra zaten boy uzaması çok cok kısaliyor diye biliyorum. Yani uzass uzasa 2 cm kadar uzar diye duydum.
max 192 oda max uzamazsın hocam ne yazikki :/
yaş 21 benimde
Bende daha fazla uzamak istemiyorum zaten 😂 190 iyi valla 2 olduğum zaman bir çok yerden geçemiyorum tam sınırdan geçiyorum böyle 😂
Daha uzamam umarım
ney ben 208 im keşke 213 falan olsam diyorum :D
Basketbolcu falan olmak istesem o kadar boy isterdim ama malesef.. Zaten zayıfım 78 kiloyum
67 kiloydum ben bir ara bu yıl başlarında basketbolcuyum boy iyidir ayakkabı kıyafet arabalara sığmamak gibi sorunsalları olsa da :)
Uzun boylu zayıf olan benim. Sıskayım. Sıska olmak ne zaman marifet oldu ki?
boy kilo?
benden de zayıfmışşın bir ara 65 kiloydum aynıymışız o zamanlar haklısın valla yorumunda
Boyun baya uzun o yüzden kiloyu kafamda oranlayamadım ama erkek dediğin çöp adam gibi de olmasın bence yani
şu an çöp adam gibiyim deyim o zaman kaburgalar dahi dışarıda bir ara 67 kiloydum daha da beterdi yorumun için sağol teşekkürler :) iyi akşamlar
Benim de arkadaşım 187 64 kilo. O şekilde olunca en güzel kıyafet bile hoş durmuyor üstünde. Kilo almak şart
doğru ya ben 102 kilolu basketbolcuyum yani durumum iyiydi kafama esti zayıflık nasıl diye 67 kiloya düştüm 2 ayda iyi değilmiş onu farkettim ben de ayrıca yorumun için sağol teşekkür ederim :)
Ne demek. Umarım kiloları geri alırsın ne diyim 😂
teşekkürler sağolasın iyi akşamlar yorum için tekrardan sağolasın :)
Boya göre değil kemik yapısına göre kilo ayarı yapılır. Kemiklerin inceyse şu an idealsin.
öyle de kaburgalar falan baya dışarı kaçmış o yüzden kilo alıp kas yapma hedefim var gibi gibi
ayrıca yorumun için teşekkür ederim
O zaman kontrollü bir şekilde kilo alırken kas yaparsan rahat edersin, fazlasına gerek yok. Rica ederim
tekrardan sağol iyi akşamlar :)
Cevap
4Cevap
Zayıf olmak herzaman için daha iyidir sağlık açısından da önemli
yorumunuz için teşekkür ederim sağolun
Kalıplı derken kası kastettiysen Kalıplı olmak, kiloyu kastettiysen zayıf olmak.
Kaliplidan kastim kas kütlesi ayrica yorumun icin tesekkur ederim :)
Oha benden de uzun ben 1.86 yım boyun güzelmiş reis
20 cm var aramızda bir tik uzunum senden ya cok fark yok ;)
Kalıplı olmaktan kastım kilolu olmak değil. Kaslı olmak..
şu an zayıfım baya baya dediğim de o zaten spora gitsemmi diye düşünüyorum kas yoksa göbek değil tabiki :)
yorumun için teşekkür ederim :)
100 değilde 90 iyidir
aynen ayarlamaya çalışıyorum şu an sağolasın teşekkürler yorum için :)
Rica ederim 😊
Ortası yok mu bunun yea😬
Ortası Dediğin ne çok iri ne cok zayıf powerlifter tarzı mi
ortası
yorumun için teşekkür ederim :)
sana 100 kg iyi olur diye dusunuyorum
çok zayıf olmak nasıl gözüküyor dışarıdan onu da sorayım yorumun için ayrıca teşekkürler :)
😂😂 teşekkürler yorumun için sağol
Kalıplı
şu an mesela çok zayıfım sizce nasıl gözüküyor zayıf ve uzun olunca merağımdan soruyorum :)
teşekkür ederim sağol yorumun için iyi akşamlar :)
Zayıf olmak
yorumun için teşekkürler :)
Ne yapacaksın bukar boyu
valla basketbol oynuyorm lisanslı :) takımda 213 ler var
çok teşekkür ederim sağolun :)
Kalıplı olmak
Çok zayıflar nasil gözüküyor sence kendi acımdan soruyorun cok uzun ve baya zayıf ayrıca yorumun icin teşekkür ederim :)
kalıplı severiiim
zayıflar nasıl gözüküyor senin gözünden? ayrıca yorumun için teşekkür ederim :)
tatlış ama ben biraz iriyim bana bakmazlar diye düşünüyorumm
öyle düşünme ya insanın gönlü karakteri güzel olsun öyle düşün :) yorumun için sağol
rica ederiimm ne demek <3
bu arada ben de 102 kilo idim kas falan vardı zayıflık nasıl diye deneyim diye ağır diyet ve baya ağır spor yaparak 67 lere düşmüştüm eski zamanda inan o zamanlar da hiç mutlu değildim kilolu ve ya iriyim diye takılma yani keşke yapmasaydım diyorm ben de nasıl mutluysan öyle iyidir iyi akşamlar :)
peki şu an iştah durumun nasıl? Dikkat ediyor musun
şu an spor yapmıyorum basketbol lig şu an bitti ekimde başlıyoruz maçlara az az basket oynuyorm bir de tatil yaptğım için yiyorum valla diyet dönemimde biraz abartıp 2 ayda 35 kilo verdim işte
ben 2 ayda 20 kilo versem 1 ayda tekrar alırım onları
ben biraz kafayı sıyırdım abartılı diyet yaptım 700 1000 kalori yeyip 6000 yakıyordm da çok gereksiz ya hayattan bezmiştim :D
şu an hala zayıf kalabilmen güzel.
zayıflıktan bıktım şimdide kilo almayı düşünüyorm dengeli şekilde kaslarımı çok fena erittim ya 2 ayda
kastan gitmişse çok kötü ya :/
aynen basketbol açışından kötü oldu allahtan iyi şut atabiliyorm yoksa mevkimde 1e1 fiziksel oyundan dolayı zayıf kalıyorum şu an
geri kazanbilecekmisin yani pek bilgim yok eridikten sonra nasıl geri kazanılır?
basketbol ligim başlıyor kazanırım kolayca günde sıkı antremanlar yapıyoruz
sohbetin için teşekkür ederim bu arada :)
Rica ederimm ben teşekkür ederim
bu arada sende de garip bir sinerji var gibi çok mutlu sinerjisi mi ne artık :D
şu an çok yorgunum aslında harfleri uzatıyorum ondan olabilir :)
olabilir aynen
Kalıplı olmak
Yorumun için teşekkürler :)
196 boy kilo 118 spor yapıyorum
Kalıplı olmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar