Kızlar çabuk buraya, çatlaklara kesin çözüm! Kimin deri yırtılması problemi var?

Bazen vücut geliştiren erkeklerde,
Bazense aniden kilo alan ya da hamilelik sürecinde aniden deri gerilmesiyle çatlak problemi yaşayan kadınlar bu durumdan oldukça şikayetçi! Bazı zamanlarda da ani kilo kaybı da deri çatlaklarına neden olabiliyor. Lazer tedavisiyle dışarıdan sedef gibi parıldamasını engelleyip %50 bir azaltma yakalayabilmek sonucunda bilindik bir tedavisi yok Derin çatlakların görüntüsünü lazer dahi kapatamıyor Ben sizlere kendi test ettiğim ve çok olumlu sonuçlar aldığım çatlak savar serüvenimden bahsedeceğim. Hani çocukken olur ya, düşeriz, düştüğümüz yerde bir yara açılır, sonra kabuk bağlar, bir süre sonra o kabuk atar ve alttan gelen deri pembemsi olur, bir süre daha sonra kendi rengine döner. Benim önereceğim taktik böyle bir şey TCA peeling asit! Çatlaklarıma sabırla 5 seans TCA peeling yaptım ve şimdi hiçbir eser kalmadı. Çatlaklatım ani boy atma sebebiyle dizimde ve dizimin arkasındaydı. İlk önce %35 kullandım, 1 buçuk dakika beklettim. Yıkayıp 3 gün nemlendirdim. 4. gün soyulma gecikti, soyulmayacak herhalde korkusuyla nemlendirmeyi bıraktım 5 gün soyuldu. İlk gözlemlerime göre, derim çok sıkılaşmış ve dıştan dokununca pürüssüz bir hal almıştı Daha öncesinde çatlaklarıma dokununca tırtıl varmış gibi hissediyordum. Görünürde çatlaklar hâlâ mevcuttu. 2. deneyimim de %50 kullandım Kullandığım bölge su topladı ve çok derin bir soyulma yaşadım. Ama sonucunda çatlakların görüntüsü bayağı hafifledi. 3. de tekrar %35 kullandım, tekrar su toplamasından korktuğum için, çatlaklarımın ilk haline göre 3. seans halinde bayağı bir fark vardı, götüntüsü çok hafiflemişti yırtıksız derimle aynı görüntüye ulaşmasına ramak kalmış gibiydi, hafif karanlık ortamlarda hiç fark edilmiyordu Tekrar %50 kullandım bu sefer su toplama olmadı, bayağı soyuldu ve tek bir eksi yönü tca yaptığım bölgem diğer bölgelerime göre bembeyaz oldu, cilt rengim çok açıldı. 4. seansın sonunda derin bir çatlak hariç hepsi yok oldu. Onu da %70 ile sonsuzluğa uğurladım -Yazı sınırı bitti
Kızlar çabuk buraya, çatlaklara kesin çözüm! Kimin deri yırtılması problemi var?