Her gün duş alıp, kişisel bakımımı yaparım. Yani kıl v. s uzatmam. Zaten uzadığında ben rahatsız olurum. Ama buna rağmen gene de apış arası terlediğinde hissediyorum. Kağıt havlu bile koyuyorum teri emsin diye. İlk bulduğum tuvalette hemen gidip koku önleyici sprey v. s sıkıyorum, ama o da bir süre sonra yakmaya başlıyor. İç çamaşırım da dar giymiyorum bu arada. Öneriniz var mı bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. yok mu başka önerisi olan arkadaş?
Havalar ısındı ve kasıklarım, apış aram terlemeye başladı. Acaba Çaresi var mı bunun?
Bir kaç yerde gördüm ve okudum, hijyen losyonları v. s var. Hani kadınların genital temizlikte falan kullandıkları. ya da mendiller var. Onlar olsa acaba işe yararmı?
Losyon falan hiç kullanmadım. O tarz şeyler nemle birleşince rahatsızlık verir. Siz ayrıca kadınlara göre daha rahatsınız bu konuda bizimki kadar nemli olmuyordur sık sık çamaşırını değiştir ve pamuklu ürünler tercih et ve birazda bebek pudra kullanmanı öneririm. Boca etmeden 😀
Bu tavsiyeni uygulayacağım. Bir de biliyormusun en korktuğum şey mantar oluşumu. İşte o zaman çok berbat olurum herhalde. Bir ara genital bölgesinde mantar oluşumu olan bir bayanla bir yakınlaşmamız oldu. Ama iğrendim ve o anda bitti, devam ettirmedim. :)
Kadınların 10 da sekizinde bu var korkulacak birşey yok tedavisi var ama kronik işte mantar olayı varsa öyle bir durum mutlaka hastaneye gitmelisin derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bebek pudrası kullan
O da terden topaklanma yapmazmı? Ben koltuk altı roll on düşünüyorum ama. bilmem olurmu?
Rol on tahriş eder saçmalama
Cidden mi? Koltuk altı derisi o bölgeden daha mı az hassas? Bilemedim şimdi can?
Tabiki ayrıca koltuk altı gibi hava almıyor sürekli
Bir kaç yerde gördüm ve okudum, hijyen losyonları v. s var. Hani kadınların genital temizlikte falan kullandıkları. ya da mendiller var. Onlar olsa acaba işe yararmı?
Losyon falan hiç kullanmadım. O tarz şeyler nemle birleşince rahatsızlık verir. Siz ayrıca kadınlara göre daha rahatsınız bu konuda bizimki kadar nemli olmuyordur sık sık çamaşırını değiştir ve pamuklu ürünler tercih et ve birazda bebek pudra kullanmanı öneririm. Boca etmeden 😀
Bu tavsiyeni uygulayacağım. Bir de biliyormusun en korktuğum şey mantar oluşumu. İşte o zaman çok berbat olurum herhalde. Bir ara genital bölgesinde mantar oluşumu olan bir bayanla bir yakınlaşmamız oldu. Ama iğrendim ve o anda bitti, devam ettirmedim. :)
Çıktınmı can?
Kadınların 10 da sekizinde bu var korkulacak birşey yok tedavisi var ama kronik işte mantar olayı varsa öyle bir durum mutlaka hastaneye gitmelisin derim
yok hayır bende yok can. Ama korkum bir şekilde birilerinden ya da bir yerlerden bulaşması.