Kızım bak bir şey diyeyim mi hiç mi hiç kilonun önemi yok eğer erkek için beğenilmek içinse 5-6 erkeğe instagramda denk gelen bir karının linkini attım gerçekten leş gibi karı karının her yeri şişik baştan aşağı modifiye gibi ama erkekler bayılıyor. Yüz desen güzel değil vücut desen güzel değil. Bir kadınsılık bir narinlik zarafet desen yok sürekli domalmalı gt titretmeli video ve fotoğrafları var beğeniyorlar. Azgın ol gtün mememen şişik olsun gergedan gibi ol yine de kalkıyor penisleri yine de seks yaparlar.
Birincisi boy kiloyla oranlı olduğunda güzeldir. 1.50 boyunda 65 kilo biri şişmandır, 1.80 boyunda 65 kilo biri zayıftır. Sen balıksın, balık sevmem. Bence kadında boyundan 15 cm daha az olan kilo iyidir. Mesela 1.65 boya 50 kilo Erkekte de boyuyla aynı olan veya 5 fark olan iyi oluyor genelde ✩
İdeal kilo kadına ve erkeğe göre olduğu gibi boya göre de değişir. Boyu fazla olanın tabi ki kilosu da fazla olmalıdır. En doğru olan, ideal aranacaksa şu olabilir. Boyla en arasındaki oran... Yani boyu ile bel, kalça ve göğüs çevreleri arasında belirlenecek bir oran ideal seçilebilir. Bu erkekte ve kadında farklı olur. Ben bunun uzmanı değilim. Rakamların ne olabileceğini uzmanlar açıklasın.
Boy kilo endeksini geçtim kimi kadında yag basen kalca göğüs de toplanıyor kilosu yüksek olsa da son derece hos duruyor kimi kadında bel çevresinde toplanıyor fazladan 500 gram bilr alsa sırıtıyor
Bu erkekte de ayni kiminin yağları göğüste toplayıp kasli bir görüntü ortaya çıkarabiliyor
Şu kilo ideal bu ideal denemez vücut hatları önemli benim boy 160 kilo 44 ama öyle çelimsiz durmuyorum neden hatlarım düzgün ve spormu yapıyorum başka biri benle aynı olsa solucan gibi olur herhalde 😂😂😂😂
Her şeyin normali iyidir boyuna göre değişir. Yağ oranı düşük olmalı. Ama genel olarak normal/zayıflar daha iyi. Ve bu arada kilon çok kilo vermelisin.
bu herkese göre değişir ben 54 kiloyum gayet normal benim için
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir erkek 180 cm dir ama kaslıdır 90 kilodur başka bir erkek 180 cm dir kas yoktur yine 90 kilodur böylelikle hangisi kilolu gösterir aynısı kadınlarda da geçerli
Kadın erkek diye bişey yok ki.. boya göre orantılı kilo diye bişey var.. şimdi ben bir kadın ortalama 55 60 derim ama 155 boyuna 60 kilo fazla gelir bunun gibi düşün...
Erkek 80 e kadar olabilir sma bu boyada bağlı boyu çok uzun ama kürdan kadar olan biri tanıyım benden daha kilolu kadınlardada boya bağlı 55 65 arası güzeldir
En İyi Cevaplar